Theaterontmoeting

Theaterontmoeting 2018

Tijd voor vernieuwing! De Theaterontmoeting heeft in 2018 een gloednieuwe programmaopzet: voor iedereen tussen de 12 en de 18 die graag speelt bieden we op 27 en 28 oktober een gevarieerd weekend met verschillende workshops op een bijzondere locatie. We organiseren dit weekend samen met KUMULUS Maastricht. 

ZATERDAG 27 & ZONDAG 28 OKTOBER 2018:
Theaterontmoeting 2018
Midden-in-de-natuur editie

Al 10 jaar is de Theaterontmoeting een begrip in de regio Sittard-Geleen én daarbuiten. Het workshopweekend voor theater spelende jongeren, dat oorspronkelijk altijd plaatsvond in Sittard, krijgt een frisse update inclusief nieuwe locatie.

De Theaterontmoeting 2018 is er voor alle toneelspelende jongeren in Limburg tussen de 12 en 18. Of je nu bij een lokale toneelvereniging speelt of bij een jeugdtheaterschool; dit is dé plek waar je leeftijdsgenoten met dezelfde passie ontmoet en jij je een weekend lang overgeeft aan niets anders dan theater. Je hoeft niet te kiezen voor één workshop; je krijgt ze gewoon allemaal, zodat je na het weekend helemaal ‘allround’ bent. Er wordt in kleine groepen gewerkt en op een heel persoonlijk niveau, zodat je – hoe lang je ook speelt – altijd kunt groeien. En natuurlijk gaan we een heerlijk stukje improvisatie met z’n allen ook niet uit de weg.

De locatie is minstens zo heerlijk. In het hart van Midden-Limburg vind je Theaterhoeve de Horckerhof te Baexem; in een omgeving vol natuur sluit jij je af van de buitenwereld en ga jij je samen met leeftijdsgenoten onderdompelen in de wondere wereld van acteren en theater maken.

PRAKTISCH
Zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2018
; max. 25 deelnemers. Minimum leeftijd 12 jaar, maximale leeftijd 18 jaar. Wees er snel bij, want vol=vol! 
Locatie = Theaterhoeve de Horckerhof in Baexem

PRIJS
Deelname (incl. overnachting, eten en drinken): € 90,00.

Inschrijfformulier

Persoonsgegevens

(Minimaal 12 jaar oud in 2018)

Contactgegevens

Voor ev. noodgevallen.

Theaterervaring

(Noem hier je toneelvereniging of jeugdtheaterschool. Als je bij geen van beide speelt op dit moment, graag ook vermelden.)

Specifieke vragen
BetalingOpmerkingen