Recensies & Reacties Gewoon Held

"Vier onzekere superhelden om te knuffelen ... De vier acteurs maken van hun helden mooie, kwetsbare types. Regisseur Lennart Monaster houdt het publiek in Gewoon Held een mooie spiegel voor. We worstelen allemaal met onze lat die we vaak zo hoog leggen dat wij alleen hem zien." 
- De Limburger **** 


"Deze propvolle en energieke jeugdvoorstelling biedt een tegenwicht aan de prestatiemaatschappij ... De spelers hebben les gehad van de Nederlands kampioen thaiboksen en dat is terug te zien in de grote sprongkracht en explosieve wendbaarheid van de spelers; ze springen als de helden in een Japanse actietekenfilm met een enorme boog van het dak. Vooral de flikflaks van Van Aubel zijn aanstekelijk.
- Theaterkrant

 

"Superhelden die instorten: op een speelse manier laat de jeugdvoorstelling 'Gewoon Held' zien wat de oorzaken en gevolgen van een burn-out zijn...De vier superhelden zijn hun eigen grootste vijanden." 
- De Volkskrant ***

"Het is een erg leuk stuk, het wordt vlot, eerlijk en met humor gespeeld."

Klik hier om het hele artikel te lezen van Go-Kids!

 

"Het decor spreekt tot de verbeelding ... De kostuums zijn fantastisch, op het lijf geschreven heldenpakken. Theatraal en passend. Er wordt dan ook gespeeld met de magie van theater."
Klik hier om het hele artikel te lezen van Kidsproof!

  

Onze Aquagirl, Kiki van Aubel, was te gast bij L1 Cultuurcafé om daar te praten over de voorstelling 'Gewoon Held'!

Klik hier om het item terug te luisteren!

Mirel van de Laar, moeder van twee dochters (9 en 10 jaar):

"Heel herkenbaar is de hoge lat die tegenwoordig heel normaal lijkt te zijn. Ook voor mijn twee meiden is het herkenbaar, ze geven meteen aan er iets van geleerd te hebben. “Voor jezelf zorgen is ook heel belangrijk, mama.” Vooral voor mijn oudste, die de lat voor zichzelf toch al zo hoog heeft liggen, een belangrijke les."