Familietheaterfestival
De leukste zondag van het jaar!
Leeftijd: 4+
Duur: 4,5 uur

Zondag 25 februari 2024 opent het Toon Hermans Theater zijn deuren voor het gloednieuwe Familietheaterfestival, een samenwerking tussen het theater, PLT en Het Laagland. 

Op 'de leukste zondag van het jaar' kunnen kinderen in alle zalen van het theater genieten van voorstellingen zoals Peter Pan (6+) door Theater Terra en De Grote Gele Graafmachine (4+), onze coproductie met SALLY Dansgezelschap Maastricht. In de studio's kunnen ze - sssssjt, mondjes dicht! - de Stiltestormbaan (7+) van Hoge Fronten afleggen. Ook in de foyer is van alles te doen; van knutselworkshops en voorleeshoekjes tot verrassende acts van, onder meer, Jong Laagland. 

Voor de voorstellingen heb je een kaartje nodig, het randprogramma is voor iedereen vrij toegankelijk. Houd onze website en socials in de gaten voor het actuele programma! 

Prijsvraag

Help jij ons met het bedenken van de perfecte naam voor ons gloednieuwe Familietheaterfestival? De winnaar krijgt met het hele gezin een Vipbehandeling tijdens het festival én mag vrijkaarten kiezen voor één van de voorstellingen die deze dag te zien zijn.

Heb jij een goede titel? Stuur jouw inzending naar marketing@hetlaagland.nl