PIPPI Powerrrrr
Een avontuurlijk onderzoek naar trouw zijn aan jezelf
Leeftijd
8-108 jaar
Duur
75 minuten
Bezoekers over:
Deze voorstelling gaat nog in première. - Nog geen recensies beschikbaar
vr
5 feb 2021

19:00, Schouwburg De Domijnen
Sittard (première)

Ticket kopen
Koop tickets
Kies een andere locatie:

Klaar voor het avontuur?

Maak je borst maar nat voor deze brutale familievoorstelling... Première: 5 februari 2020, andere speeldata volgen!

Pippi Powerrrrr is een avontuurlijke ode aan trouw zijn aan jezelf, in de geest van de wereldberoemde Pippi Langkous én haar eigentijdse ‘zusje’ Greta Thunberg.

Die onvoorspelbare Pippi, die zich – net als Greta – niet in één hokje laat stoppen en zich door niets of niemand uit het veld laat slaan. Villa Kakelbont maakt plaats voor een heerlijk chaotische theatervloer, waarbij niets is zoals het hoort. En Pippi maakt plaats voor een bonte club actrices, van expressief tot verlegen, van dwars tot meegaand. Samen op ontdekkingstocht naar ieders eigen powerrrrr.

Stel dat de wereld bij jou past, in plaats dat jij je aanpast aan de wereld. Stel dat het dan geen puinhoop wordt, maar een groot avontuur. Stel dat je zelf mag bepalen waar je heel hard NEE tegen roept of voluit JA tegen zegt. Dat vraagt om lef! Dan moet je op zoek naar wat ‘eigen’ aan jou is, naar wat jou jezelf maakt. Durf jij dat? Je eigenheid laten zien? Ook als iedereen daar van alles van vindt?

De actrices gaan deze uitdaging al spelend, zingend en dansend aan. Pippi Powerrrrr laat je zo dicht mogelijk bij jezelf komen. Energiek theater voor jongens én meiden in de stijl van de met de ZAPP Theaterprijs bekroonde voorstelling Joris & De Drakentemmers dat blijft nazinderen.

Cast & Crew

Concept & regie: Inez Derksen
Spel, zang en dans: Kiki van Aubel, Nina Euson, Cherella Gessel, Tessa de Lange, Eva van der Post  
Choreografie-adviezen: Stefan Ernst (SALLY Dansgezelschap Maastricht)
Techniek: Roger Foxius

Ook super om te zien: