Thuistheater Top 3
De 3 best bekeken 'Laagland on demand' voorstellingen
Leeftijd
4+ / 8+
Duur
45-60 minuten per voorstelling
Bezoekers over:
Het Laagland - "Speciaal voor jullie, een cadeautje in deze rare tijden."

De 3 best bekeken voorstellingen uit Het Laagland thuistheater.

De overige voorstellingen verdwijnen - voorlopig - weer even in onze schatkamer. Geniet tot die tijd van deze 3 toppers + bonusmateriaal. En oh ja, voor de allergrootste fans: van Expeditie Peter Pan is bij het bonusmateriaal ook nog de Engelse en de Duitse versie te vinden!

1: Bezoek voor Beer (4+)

BEZOEK VOOR BEER (50 minuten)
4+ 
Met Gijs Nollen, Folmer Overdiep & Joris Erwich
Regie: Lennart Monaster

Beer woont rustig en ongestoord alleen in zijn hol met zijn muzikale koekoeksklok aan de wand als enige gezelschap. En zo heeft hij het het liefst. Tot er wordt aangeklopt. Door Muis, die op bezoek wil komen. En hoe hard Beer het ook probeert, deze Muis gaat voorlopig niet weg.

Een muzikale kleuterkomedie over dat wat je niet kent. Wat je niet in je huis wil en waar je geen taartje mee wilt delen. Maar wat misschien tóch het leukste blijkt dat er is. 
> Winnaar Zilveren Krekel 2016

Bonusmateriaal:


Liedje leren! 
Beer, Muis en Koekoek leren jou het liedje 'Ik ben alleen' uit de voorstelling 'Bezoek voor Beer' aan. Deze gaat zeker weten nooit meer uit je hoofd!


Wie is er wel welkom?
In dit filmpje komen 6 hele verschillende bezoekers langs bij Beer. Maar Beer houdt niet van bezoek. Wie is er welkom en wie niet? En hoe ga jij om met onverwacht bezoek?

2. Expeditie Peter Pan (8+)

EXPEDITIE PETER PAN (60 minuten)
8+ 
Met Gijs Nollen, Folmer Overdiep, Lennart Monaster, Aafke Buringh & Anne Rats
Concept & regie: Inez Derksen

Vijf volwassenen worden gedropt in Nimmerland; ze zijn wel érg ver van hun verbeeldingskracht afgedwaald. Peter Pan is er als onzichtbare gastheer. Het wordt het avontuur van hun leven....

Van strak in het pak tot blootvoets en buiten zinnen. Met stropdassen als indianenveren blazen de personages vol plezier hun grote dromen nieuw leven in, en komen los van de grond. Beeld, muziek, zang, dans, special effects. Op het puntje van je stoel stuiter je mee met de ene na de andere verrassing. Peter Pan heeft alle trucs in petto om deze verstokte volwassenen eens flink af te stoffen. De voorstelling is heel herkenbaar voor wie wel eens met volwassenen te maken heeft, er zelf een is of er een wil worden!

> Genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2016

Bonusmateriaal:


Het klassieke verhaal...hoe ging het ook alweer? 
Even een opfrisser nodig voordat je de voorstelling bekijkt? Bekijk hier hoe het klassieke verhaal van Peter Pan ook alweer ging. Dan weet je alvast wat je niet in de voorstelling terug gaat zien ;-)


Op zoek naar Peter
De acteurs gaan op zoek naar Peter Pan. Waar is hij en waarom is hij niet zichtbaar in de voorstelling? Regisseur Inez Derksen vertelt waarom én stelt jou een belangrijke vraag die je helpt met het najagen van je eigen droom! 

Auf Deutsch & In English
Mocht je deze voorstelling in een andere taal willen zien: we hebben bij onze Duitse en Engelstalige tournee ook wel eens een camera neergezet. Alleen in tijden van corona mag je stiekem meekijken. ;-)

Klik hier voor Expedition Peter Pan - Auf Deutsch
Klik hier voor The Peter Pan Experience - In English

3. Wim is weg (4+)

WIM IS WEG (48 minuten)
4+ 
Met Gijs Nollen & Folmer Overdiep
Regie: Bas Zuijderland


Een speciale kleuterversie van CSI, waarin inspecteur de Wit en inspecteur de Bruin zich bezig houden met de zaak 'Wim'. En al zijn de heren inspecteurs misschien niet altijd even slim, eensgezind en vastberaden, ze beloven het verdwenen jongetje Wim weer veilig thuis te brengen. Maar waar is Wim…?  Naar het beroemde gelijknamige Gouden Boekje 'WIM IS WEG'.

Bonusmateriaal:Even voorstellen...
Inspecteurs de Wit en de Bruin, de hoofdpersonages uit de voorstelling, stellen zichzelf én hun werkwijze op gepaste wijze aan jou voor...


De detective test
Als je de voorstelling hebt bekeken, kun je in dit filmpje checken of jij zelf ook een goeie speurneus zou zijn. Voor alle speurneuzen en kleine detectives de ultieme test! 

Ook super om te zien: