ZuidZone: 'Spoorloos met als eindhalte: thuis'
Een voorstelling voor en door jongeren uit Geleen-Zuid
Leeftijd: Alle leeftijden
Duur: 30 minuten

Op 8 en 9 september, 17:00 uur, vindt de voorstelling 'Spoorloos met als eindhalte: thuis' plaats. Tijdens deze voorstelling presenteren 14 jongeren die deze zomer meededen aan 'Thuis in je hoofd' hun kunstwerken.

Wat betekent ‘thuis zijn’ voor jou? Verschillende bewoners uit Geleen-Zuid gingen met dit thema aan de slag tijdens het project Thuis in je hoofd. Onder begeleiding van maker Sarai Erkens maakten zij indrukwekkende kunstwerken. Begin 2023 opende een audioroute waarin hun verhalen te horen en te zien waren. Afgelopen zomer maakten Artem, Dima, Yurii, Diëgo, Aïsha, Yinthe, Youssef, Sheila, Willem, Venum, Souf, Boet, Sasha en Viënna, jonge mensen uit de wijk, nieuwe schilderijen vanuit dit thema.

Spoorloos met als eindhalte: thuis

Voordat deze nieuwe werken te zien zijn in de wijk kun je ze op 8 en 9 september bewonderen tijdens de voorstelling Spoorloos met als eindhalte: thuis. Daarin dienen ze als decor voor het verhaal van Diëgo. Hij neemt je mee op reis langs verschillende haltes uit zijn leven. Hoe vond hij zijn thuis in Geleen-Zuid? Tijdens de voorstelling zullen de jongeren zelf muziek maken.

Locatie en aanmelden

De voorstelling zal plaatsvinden in 't Wiekhoes in Geleen-Zuid (Bachstraat 4, achter het Plenkhoes naast de parkeerplaatsen Zuidhof).

Aanmelden kan via zuidzone@hetlaagland.nl of 0629810145.