Info en inschrijven

De theaterwerkplaats waar je van groeit

Wat is Jong Laagland?

Bij Jong Laagland kan iedereen van 8 t/m 20 jaar zijn speel- en maaktalent ontwikkelen. Het Laagland biedt als professioneel gezelschap een geïnspireerde theateromgeving. Je zit bij ons dicht op het makersvuur en komt in aanraking met allerlei vormen, stijlen en aspecten van theatermaken. Samen met een professionele regisseur/theatermaker werk je in wekelijkse repetities naar een presentatie toe, met Schouwburg De Domijnen als jouw podium!

spelersgroepen & repetities

Jong Laagland repeteert elke maandag. Je wordt op basis van je leeftijd ingedeeld bij een specifieke spelersgroep. Zit je op de basisschool, repeteer je op maandagmiddag van 16:00-17:30. Ben je 12+ en zit je op de middelbare school, repeteer je 's avonds van 19:00 tot 21:00. 

Prijzen
In de middaggroep bedraagt het contributiegeld 300 euro per jaar. In de avondgroepen betaal je in de 12+ en 14+ spelersgroep een bedrag van 350 euro. In de 16+ spelersgroep maak je een langere voorstelling en betaal je 400 euro per jaar. 

GOED GEZELSCHAP

Als Jong Laaglander hoor je bij ons gezelschap en zit je eerste rang bij proefvoorstellingen van Het Laagland. Zo ontmoet je onze professionele acteurs en regisseurs, die altijd nieuwsgierig zijn naar jouw tips & tops. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor het nieuwe seizoen (2021-2022) kan weer vanaf begin juni 2021. Dan vind je op deze plek het inschrijfformulier.

Vragen?
Mail naar Judith Berden, medewerker productie, via judith@hetlaagland.nl.