Info en inschrijven

De theaterwerkplaats waar je van groeit

Wat is Jong Laagland?

Vind je spelen op een theatervloer het mooiste wat er is? Ben je op zoek naar een ultieme uitlaatklep of droom je er misschien wel van om acteur of actrice te zijn?

Bij Jong Laagland kan iedereen van 8 t/m 20 jaar zijn speel- en maaktalent ontwikkelen, ieder op zijn eigen manier en tempo.

Bij een professioneel gezelschap als Het Laagland zit je dicht op het makersvuur en kom je in aanraking met allerlei vormen, stijlen en aspecten van theater. Samen met een professionele regisseur/theatermaker werk je in wekelijkse repetities op de maandag toe naar twee kleine voorstellingen: één in de kleine zaal (vlak voor Kerst) en één in de grote zaal (juni) van Schouwburg De Domijnen.

spelersgroepen & repetities

Jong Laagland repeteert elke maandag. Je wordt op basis van je leeftijd ingedeeld bij een specifieke spelersgroep. Zit je op de basisschool, repeteer je op maandagmiddag van 16:00-17:30. Ben je 12 jaar of ouder en zit je op de middelbare school, repeteer je 's avonds van 19:00 tot 21:00. 

Prijzen
In de middaggroep bedraagt het contributiegeld 325 euro per jaar. In de avondgroepen (12+ & 16+) betaal je in de 12+ en 14+ spelersgroep een bedrag van 400 euro. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor Jong Laagland? Mail je naam én leeftijd naar Judith Berden, via judith@hetlaagland.nl.

REPETITIEKALENDER

Checken wanneer Jong Laagland repeteert? Bekijk hier het volledige repetitieschema voor 2021-2022. 
Ben je Jong Laaglander en wil je de repetitiekalender rechtstreeks in de agenda van je telefoon importeren? Dat kan ook! Als je deze pagina nu op je telefoon bekijkt, kun je hieronder klikken.
> Download hier de agenda voor de middaggroep
> Download hier de agenda voor de avondgroepen