Info en inschrijven

De theaterwerkplaats waar je van groeit

Wat is Jong Laagland?

Ben je op zoek naar een ultieme uitlaatklep of droom je er misschien wel van om acteur of actrice te zijn?

Bij Jong Laagland kan iedereen van 8 t/m 20 jaar zijn speel- en maaktalent ontwikkelen, ieder op zijn eigen manier en tempo. Ervaring is niet nodig, iedere speler kan bij ons groeien op hun eigen manier. 

Bij een professioneel gezelschap als Het Laagland zit je dicht op het makersvuur en kom je in aanraking met allerlei vormen, stijlen en aspecten van theater. Samen met een professionele regisseur/theatermaker werk je in wekelijkse repetities op de maandag toe naar twee kleine voorstellingen, die beide in de grote zaal van het Toon Hermans Theater Sittard worden gespeeld.

spelersgroepen & repetities

Jong Laagland repeteert elke maandag. Je wordt op basis van je leeftijd ingedeeld bij een specifieke spelersgroep. Zit je op de basisschool, repeteer je op maandagmiddag van 16:00-17:30. Ben je 12 jaar of ouder en zit je op de middelbare school, repeteer je 's avonds van 19:00 tot 21:00. 

Prijzen
In de middaggroep bedraagt het contributiegeld 325 euro per jaar. In de avondgroepen (12+ & 16+) betaal je een bedrag van 400 euro. Dit bedrag is inclusief bezoek aan try-outvoorstellingen van Het Laagland.

Een gratis proefles is mogelijk. Mail daarvoor Renée van de Schoor, via renee@hetlaagland.nl.

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor Jong Laagland? Mail je naam én leeftijd naar Renée van de Schoor, via renee@hetlaagland.nl.

REPETITIEKALENDER

Het nieuwe seizoen start op maandag 11 september 2023 en loopt door tot en met 15 juni 2024. Je repeteert elke maandag, met uitzondering van de schoolvakanties.