Info en inschrijven

De theaterwerkplaats waar je van groeit

Het nieuwe seizoen van Jong Laagland start op maandag 11 september 2023.

Wat is Jong Laagland?

Vind je spelen op een theatervloer het mooiste wat er is? Ben je op zoek naar een ultieme uitlaatklep of droom je er misschien wel van om acteur of actrice te zijn?

Bij Jong Laagland kan iedereen van 8 t/m 20 jaar zijn speel- en maaktalent ontwikkelen, ieder op zijn eigen manier en tempo.

Bij een professioneel gezelschap als Het Laagland zit je dicht op het makersvuur en kom je in aanraking met allerlei vormen, stijlen en aspecten van theater. Samen met een professionele regisseur/theatermaker werk je in wekelijkse repetities op de maandag toe naar twee kleine voorstellingen, die beide in de grote zaal van het Toon Hermans Theater Sittard worden gespeeld.

spelersgroepen & repetities

Jong Laagland repeteert elke maandag. Je wordt op basis van je leeftijd ingedeeld bij een specifieke spelersgroep. Zit je op de basisschool, repeteer je op maandagmiddag van 16:00-17:30. Ben je 12 jaar of ouder en zit je op de middelbare school, repeteer je 's avonds van 19:00 tot 21:00. 

Prijzen
In de middaggroep bedraagt het contributiegeld 325 euro per jaar. In de avondgroepen (12+ & 16+) betaal je in de 12+ en 14+ spelersgroep een bedrag van 400 euro. 

INSCHRIJVEN

Inschrijven voor Jong Laagland? Mail je naam én leeftijd naar Judith Berden, via judith@hetlaagland.nl.

REPETITIEKALENDER

Checken wanneer Jong Laagland repeteert? Bekijk hier het volledige repetitieschema voor 2022-2023. Het nieuwe seizoen start op maandag 11 september 2023 en loopt door tot en met 16 juni 2024.
Ben je Jong Laaglander en wil je de repetitiekalender rechtstreeks in de agenda van je telefoon importeren? Dat kan ook via deze pagina.