Nieuws
Zomervakantie!

Onze Laaglanders gaan met vakantie en zijn vanaf maandag 12 augustus weer bereikbaar. Wij wensen al onze Laaglandfans een fantastische zomer. En onthoud...ZING DE ZOMER!

Studio Laagland zoekt talent

Het Laagland opent deze herfst de deuren van Studio Laagland voor makers en podiumtalenten die op onderzoek willen. Heb jij een theatraal plan dat schreeuwt om een eerste stap? Doe mee aan deze pitch! En wie weet krijg jij de mogelijkheid om onder de vleugels van Het Laagland, het professionele jeugdtheatergezelschap van Limburg, te sleutelen en te experimenteren.

Het Laagland zoekt een marketingheld

Het Laagland zoekt wegens de carrière switch van ons huidige teamlid per 1 september 2019 een Coördinator Marketing.

Theaterontmoeting 2019 strijkt neer in Venlo

De Theaterontmoeting, het workshopweekend voor toneelspelende jongeren van 12 t/m 18 jaar, strijkt op zaterdag 29 en zondag 30 juni 2019 neer in Boshut Miquel Pro te Venlo. De tiende editie van het evenement, dat georganiseerd wordt door Het Laagland uit Sittard en Theaterschool Kumulus Maastricht, krijgt daarmee voor het eerst een zomerse ‘into-the-woods’ editie.

Het Laagland presenteert veelzijdige theatermix

In het nieuwe theaterseizoen 2019-2020 presenteert het Laagland een speelse mix van theater, dans en muziek. De veelzijdige voorstellingen, die vanaf september 2019 in het theater te zien zijn, komen tot stand door slimme partnerships met diverse collegagezelschappen.