Nieuws
JORIS & DE DRAKENTEMMERS WINT DE ZAPP THEATERPRIJS

JORIS & DE DRAKENTEMMERS van theatergezelschap Het Laagland is door het publiek uitgeroepen tot de beste jeugdvoorstelling van Nederland. Vandaag ontvingen de acteurs in een live tv-uitzending bij Zapplive op NPO3 de Zapp Theaterprijs 2017. De voorstelling is wegens succes vanaf januari 2018 weer in de theaters te zien.

Genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2017

JORIS & DE DRAKENTEMMERS is door het publiek uitgeroepen tot een van de vijf beste jeugdvoorstellingen van Nederland. Daarmee is de voorstelling genomineerd voor de Zapp Theaterprijs 2017, dé publieksprijs voor jeugdtheater.

NIEUW THEATERAANBOD VOOR BASISONDERWIJS

Vijf jeugdgezelschappen hebben, in co-creatie met leerkrachten en kinderen uit het primair onderwijs, nieuwe cultuureducatievormen ontwikkeld. Deze nieuwe lesvormen sluiten beter aan bij het onderwijs en dragen bij aan de persoonlijke en culturele ontwikkeling van kinderen. Dit is het resultaat van een intensieve samenwerking tussen theatergezelschappen Het Laagland, Kwatta, De Stilte, Het Houten Huis en operagezelschap Holland Opera.

Jong Laagland brengt 'FLARDEN' tijdens Theater na de Dam

Jong Laagland presenteert 'Flarden' tijdens Theater Na De Dam. Op woensdag 3 mei om 20:00 uur en op donderdag 4 mei om 21:00 uur (aansluitend op de Dodenherdenking) is ‘Flarden’ te zien in Schouwburg De Domijnen te Sittard. De entree is gratis, reserveren is echter verplicht.

Nieuwe Drakentemmer op tournee

Dit paasweekend is JORIS & DE DRAKENTEMMERS maar liefst 4 keer te zien in Jeugdtheater De Krakeling in Amsterdam. Nóg meer dan normaal staan er een aantal bijzondere voorstellingen op het programma. Dit weekend wordt namelijk aan de cast een nieuwe drakentemmer toegevoegd. Hoewel…nieuw?