Nieuws
Vijf sterren voor Bezoek voor Beer

De Volkskrant beloont de voorstelling Bezoek voor Beer met het hoogst haalbare aantal van vijf sterren. Vandaag, 16 november 2015, publiceerde de krant de recensie, waar de Laagland-voorstelling als topper uit de bus komt.

Het Laagland haalt Huub Stapel binnen

Op zaterdag 28 november is niemand minder dan acteur Huub Stapel te gast bij de Theaterontmoeting 2015, een 2-daagse masterclass voor jongeren in Schouwburg De Domijnen te Sittard.

Nieuwe coördinator Jong Laagland

Er waait een nieuwe wind door de gelederen van Jong Laagland. Hanneke Schoenmaeckers, al enkele jaren theatermaker bij de jongerentak van ons gezelschap, is de nieuwe artistiek coördinator.

Families van de voedselbank naar theater

Helaas is het niet voor alle families mogelijk een ticket voor het familietheater te kopen. Familietheater Het Laagland is van mening, dat gezinnen die onder de armoedegrens leven en klant zijn van de voedselbank ook de kans moeten krijgen om het theater te bezoeken. Met de kerstgedachte in het het achterhoofd overhandigde Het Laagland op woensdag 9 december daarom tien familietickts aan de voedselbanken van Sittard-Geleen. Daarmee kunnen in totaal vijftig kinderen en volwassenen naar het theater voor de Laagland-voorstelling Bezoek voor Beer op zondag 3 januari 2016 in Schouwburg De Domijnen in Sittard-Geleen.

Plan B van kracht

'Hoe grote gebeurtenissen je niet klein krijgen.' Dat is het motto dat hoort bij onze nieuwste voorstelling ZUJERLEECH.