Nieuws
Bezoek voor Beer wint Zilveren Krekel

De familievoorstelling Bezoek voor Beer (4+) van Jeugdtheatergezelschap Het Laagland uit Sittard heeft een Zilveren Krekel in de categorie ‘meest indrukwekkende jeugdproductie’ in de wacht gesleept. Met het behalen van deze prijs is de voorstelling automatisch genomineerd voor de Gouden Krekel, een prestigieuze Nederlandse Jeugdtheaterprijs die uitgereikt wordt op 11 september tijdens het Gala van het Nederlands Theater.

Peter Pan goes International

De alom geprezen productie EXPEDITIE PETER PAN mag op belangstelling rekenen van internationale programmeurs. De familievoorstelling is dit voorjaar op verschillende theaterfestivals én in theaters in Duitsland en Frankrijk te zien.

Telekids bezoekt Expeditie Peter Pan

RTL Telekids was onlangs te gast bij onze voorstelling EXPEDITIE PETER PAN. Een kinderjury, vergezeld door presentatrice Keet!, beoordeelde de voorstelling.

Uitreiking leergang Leiderschap in Cultuur

Minister overhandigt Simone Mager het certificaat 'Leiderschap in Cultuur'

Vijf sterren voor Bezoek voor Beer

De Volkskrant beloont de voorstelling Bezoek voor Beer met het hoogst haalbare aantal van vijf sterren. Vandaag, 16 november 2015, publiceerde de krant de recensie, waar de Laagland-voorstelling als topper uit de bus komt.