Nieuws
Zuidzone voortgezet t/m december 2023

Our Life in Colour als 'Best Practice'

Wij zoeken per januari 2023 een voorzitter!

Wegens de verhuizing van onze huidige voorzitter, zoekt Het Laagland per januari 2023 een nieuwe voorzitter (m/v/x) voor haar Raad van Toezicht.

Versterkende voorstellingen bij Het Laagland in 2022-2023

Theatergezelschap Het Laagland brengt het aankomend seizoen verschillende nieuwe voorstellingen, waaronder drie landelijke tournees: ‘Boel Gevoel’ (4+), ‘Wil je een snoepje?’ (10+) en ‘Pippi Powerrrrr’ (8+). Ook is Het Laagland vanaf 26 augustus weer te zien tijdens Festival Cultura Nova, waar de eerste première van het seizoen gevierd wordt met ‘Het Sterrehuis’ (10+).

bis! bis! bis! nieuwe samenwerking cultuureducatie in Limburg

Onder de noemer ‘bis! bis! bis!’ bieden theatergezelschap Het Laagland, SALLY Dansgezelschap Maastricht en philharmonie zuidnederland hun educatieve cultuuraanbod voor het primair onderwijs in Limburg voortaan gebundeld aan. In april viel bij alle Limburgse basisscholen een gezamenlijke educatiebrochure voor 2022/2023 op de deurmat, inclusief een uitnodiging voor de inspiratiemiddagen op 1 en 8 juni aanstaande. Door de krachten te bundelen willen de drie gezelschappen het onderwijs nog beter bedienen en hun impact in Limburg verder vergroten.