Nieuws
Nu te bestellen: JORIS & DE DRAKENTEMMERS op luister-CD

Wat gebeurt er als je vijf Drakentemmers samen in een kelder zet met één microfoon? In de donkerste krochten hebben onze acteurs hun draken getemd tijdens de opname van "Stemmen in je kop", de enige echte luister-CD van JORIS & DE DRAKENTEMMERS. Zet je koptelefoon op, spits je oren en dompel je onder in de drakenverhalen en nummers uit de voorstelling, aangevuld met gloednieuwe drakenzaken.

Maart = lekker Laaglandse familiemaand

In de maand maart pakt Het Laagland weer lekker uit op de thuisbasis in Sittard. Terwijl De Kleine Cowboy door Nederland en België toert, komt JORIS & DE DRAKENTEMMERS op vrijdag 9 maart voor de allerlaatste voorstelling in Limburg terug naar Sittard. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je op 18 maart terecht voor een relaxte workshopmiddag bij het gratis Lekker Laaglands.

Saaiste schoolreis in De Limburger

Acteurs Kiki van Aubel & Bart Bijnens vertellen in De Limburger over spelen op de middelbare school; op dit moment spelen zij in 'De saaiste schoolreis uit de geschiedenis van het universum' - een verhitte roadtrip door onzekerheid en vertrouwen.

Saaiste schoolreis verovert Limburg

Het Laagland en Toneelgroep Maastricht nemen middelbare scholieren mee op een verhitte roadtrip over onzekerheid en vertrouwen

Bekende musicalactrice in gesprek met deelnemers theaterweekend

De Theaterontmoeting is opgezet door Het Laagland voor jongeren tussen de 14 en 21 jaar. De jongeren verblijven gedurende het weekend in Schouwburg de Domijnen in Sittard, waar zij een zelfgekozen masterclass kunnen volgen van een professioneel theatermaker. In het weekend is een overnachting inbegrepen en veel extra’s, waaronder een Q&A met een bekende Nederlandse acteur of actrice.