Nieuws
GEHEIM ZKT. EIGENAAR

Verborgen verhalen Verloren schatten Onontdekte plekken Diep verstopte gedachten Stiekeme ontmoetingen Het leven zit vol geheimen. Die kun je een tijd lang voor jezelf houden, maar er zijn geheimen die gehoord móeten worden.

Schot in de roos

De voorstelling ‘ROBIN HOOD – Vandaag kunnen we helden zijn’ ging afgelopen zondag 16 februari in première en heeft de eerste recensies binnen. Een greep uit enkele quotes:

FutureXpress in première

Aanstaande maandag is het zover: de première van FutureXpress. Een rondrijdende theatervoorstelling over het maken van je eigen toekomst, over de oneindigheid van ontdekken, over denken en doen. Over groot worden én zijn in Limburg en de wijde wereld niet zo ver van hier…

ROBIN HOOD het land in

De opvolger van theatersuccessen als Ronja de Roversdochter, Het Oneindige Verhaal en KING A is een feit. In 2014 gaan de helden van Het Laagland op een gloednieuwe muzikale theatertocht door heel Nederland en België. Het verhaal van de befaamde vrijbuiter is door Inèz Derksen als inspiratie gebruikt om een stoere productie voor iedereen van 8 – 108 jaar te maken die zich focust op vijf angsthazen die eigenlijk allemaal een held willen zijn. Op zondag 16 februari om 15.00 uur gaat onze grootst reizende productie van dit jaar in première in Theater Heerlen en is daarna t/m eind mei in de theaters te zien.