Nieuws
Theater voor de allerkleinsten op tournee

Op 27 september gaan we weer op tournee door Nederland en België. Twee voorstellingen zijn met een aantal kleine aanpassingen coronaproof gemaakt: WOOSH! (1,5+) en Vreemde Eend (4+).

TLNT speelt: Kanonnenvoer - The Young Ones

Ze hebben lang moeten wachten, maar nu mogen ze eindelijk. De spelers van TLNT Sittard-Geleen gaan zaterdag 19 september eindelijk de vloer op met 'Kanonnenvoer - The Young Ones' .

Kleurrijk en veerkrachtig theateraanbod in 2020-2021

In het nieuwe theaterseizoen 2020-2021 presenteert Het Laagland een gevarieerde mix van verhalen vol veerkracht. Ook in coronatijd biedt het theatergezelschap een rijk aanbod met voorstellingen en projecten in het theater, op locatie en op school. Alle voorstellingen worden gespeeld met inachtneming van de op dat moment geldende COVID-19-richtlijnen, zodat een veilige theaterervaring is gegarandeerd.

Sollicitatietermijn gesloten / Vacature: Matchmaker Het Laagland

Wij zoeken een verbinder en bruggenbouwer in het sociale domein.

WijkZone #2 in Venlo

Onder de noemer ‘Wortels op wielen’ is in Venlo de tweede editie van het sociaal-artistieke project WijkZone van start gegaan. WijkZone is een initiatief van theatergezelschap Het Laagland en talentonwikkelingsorganisatie VIA ZUID om podiumkunst te maken en te presenteren met én voor een publiek dat gewoonlijk niet zo snel in het theater komt. Daarbij gaan jonge podiumkunstenaars de verbinding aan met wijkbewoners en hun leefomgeving. De theatrale presentatie aan het eind is specifiek geënt op de betreffende wijk en met actieve participatie van bewoners.