Nieuws
Gratis online voorstelling 'De Rode Knop' op 23 oktober

Op dit moment kun je gelukkig van enkele voorstellingen nog live genieten in het theater. Maar ondertussen zijn onze acteurs Lennart Monaster, Folmer Overdiep, Gijs Nollen en Aafke Buringh letterlijk achter de schermen bezig aan een nieuw, spannend project: de live gespeelde online voorstelling De Rode Knop. Een experiment met thuistheater, waarvoor we op zoek zijn naar testpubliek. Én een leuke gezinsactiviteit in de herfstvakantie!

Theater voor de allerkleinsten op tournee

Op 27 september gaan we weer op tournee door Nederland en België. Twee voorstellingen zijn met een aantal kleine aanpassingen coronaproof gemaakt: WOOSH! (1,5+) en Vreemde Eend (4+).

TLNT speelt: Kanonnenvoer - The Young Ones

Ze hebben lang moeten wachten, maar nu mogen ze eindelijk. De spelers van TLNT Sittard-Geleen gaan zaterdag 19 september eindelijk de vloer op met 'Kanonnenvoer - The Young Ones' .

Kleurrijk en veerkrachtig theateraanbod in 2020-2021

In het nieuwe theaterseizoen 2020-2021 presenteert Het Laagland een gevarieerde mix van verhalen vol veerkracht. Ook in coronatijd biedt het theatergezelschap een rijk aanbod met voorstellingen en projecten in het theater, op locatie en op school. Alle voorstellingen worden gespeeld met inachtneming van de op dat moment geldende COVID-19-richtlijnen, zodat een veilige theaterervaring is gegarandeerd.

Sollicitatietermijn gesloten / Vacature: Matchmaker Het Laagland

Wij zoeken een verbinder en bruggenbouwer in het sociale domein.