Nieuws
Karlijn Hamer zoekt talent voor Theater Na De Dam

Tijdens Theater Na De Dam maakt Het Laagland traditiegetrouw op de avond van de Nationale Dodenherdenking een bijzondere locatietheatervoorstelling, waarvoor wij op zoek zijn naar ca. 6 jonge spelers. Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud, en wil jij 6 dagen én enkele avonden werken met een professionele regisseur aan een gedenkwaardige, bijzondere theaterproductie op 4 mei? Dan zoeken we jou! Op een muzikale manier zullen we een prachtverhaal vertellen. Ervaring maakt niet uit!

Gezocht: flexibele stagehelden

Zin in een mooie uitdaging op je vakgebied? Ben je flexibel en gek op theater en evenementen? Werk je graag in een tof team, waarbij je begeleid wordt door een ervaren professional? Dan zoekt Het Laagland jou!

Spektakel met muziek en slagwerk in Kanonnenvoer

Het Laagland presenteert de ontroerende en spannende voorstelling Kanonnenvoer. De première van dit muzikaal slagwerk met gardes, potten en pannen voor iedereen van 8 tot 108 vindt plaats op zaterdag 1 februari 2020 in Schouwburg de Domijnen. Daarna is de voorstelling nog tot eind mei in de Nederlandse en Belgische theaters te zien.

'(Neet) van hie' terug in Lindenheuvel

Vanwege de enorme belangstelling en vele positieve reacties is de theatervoorstelling (Neet) van hie op 11 en 12 januari 2020 nogmaals te zien in de bovenverdieping van OBS De Duizendpoot in de Geleense wijk Lindenheuvel.

Speelse mix van dans en theater bij Vreemde Eend

SALLY Dansgezelschap Maastricht en Het Laagland presenteren samen de spetterende voorstelling Vreemde Eend. De première van deze speelse mix van dans en theater voor iedereen van 4 tot 104 vindt plaats op zaterdag 21 september in Schouwburg De Domijnen. Daarna is de voorstelling tot eind november in de Nederlandse theaters te zien.