Nieuws
Wij zoeken per januari 2023 een voorzitter!

Wegens de verhuizing van onze huidige voorzitter, zoekt Het Laagland per januari 2023 een nieuwe voorzitter (m/v/x) voor haar Raad van Toezicht.

Versterkende voorstellingen bij Het Laagland in 2022-2023

Theatergezelschap Het Laagland brengt het aankomend seizoen verschillende nieuwe voorstellingen, waaronder drie landelijke tournees: ‘Boel Gevoel’ (4+), ‘Wil je een snoepje?’ (10+) en ‘Pippi Powerrrrr’ (8+). Ook is Het Laagland vanaf 26 augustus weer te zien tijdens Festival Cultura Nova, waar de eerste première van het seizoen gevierd wordt met ‘Het Sterrehuis’ (10+).

bis! bis! bis! nieuwe samenwerking cultuureducatie in Limburg

Onder de noemer ‘bis! bis! bis!’ bieden theatergezelschap Het Laagland, SALLY Dansgezelschap Maastricht en philharmonie zuidnederland hun educatieve cultuuraanbod voor het primair onderwijs in Limburg voortaan gebundeld aan. In april viel bij alle Limburgse basisscholen een gezamenlijke educatiebrochure voor 2022/2023 op de deurmat, inclusief een uitnodiging voor de inspiratiemiddagen op 1 en 8 juni aanstaande. Door de krachten te bundelen willen de drie gezelschappen het onderwijs nog beter bedienen en hun impact in Limburg verder vergroten.

Gezocht: Spelers voor Theater Na De Dam 2022!

Ben jij tussen de 12 en 18 jaar oud, en wil jij 8 dagen én enkele avonden werken met een professionele regisseur aan een gedenkwaardige, bijzondere theaterproductie op 4 mei én 24 juni? Dan zoeken we jou!

Negen voorstellingen voor Het Laagland in 2021-2022

Theatergezelschap Het Laagland heeft haar 20-jarig bestaan in de eerste helft van 2021 niet ál te uitbundig kunnen vieren, maar haalt dat in 2021-2022 ruimschoots in. Er staan komend seizoen maar liefst negen voorstellingen op het programma, waaronder twee nieuwe tourneevoorstellingen: ‘2021: Een Ruimtereis’ en ‘Met Zonder Ballen’ én verlengingen van eerder door COVID-19 onderbroken tournees van ‘Kanonnenvoer’ en ‘WOOSH!’.