Wil je een Snoepje?

Educatiemateriaal: Wil je een Snoepje?

Jullie komen kijken naar de voorstelling Wil je een Snoepje? in het theater. Op deze pagina, vind je alles wat je nodig hebt in de voorbereiding en verwerking van deze voorstelling. 

Voor meer informatie en vragen, neem contact op met onze theater educator: Renée van de Schoor

Voorafgaand aan je bezoek aan het theater:

Bekijk voorafgaand aan je bezoek Wil je een Snoepje? | Educatie video 1. 

TIP! Ga je voor het eerst met je groep naar het theater? Of wil je nog even hun geheugen opfrissen hoe ze zich in het theater mogen gedragen? Bekijk samen deze video zodat iedereen goed voorbereid naar het theater komt. Zo beleeft iedereen de voorstelling nog intenser!

Theaterkijkcode voor groep 5 t/m 8: 'Dé Theaterkijkcode'. Klik hier.  

Na afloop van je bezoek aan het theater:

Jullie hebben de voorstelling bezocht, allicht heeft deze voorstelling voor spannende gesprekken gezorgd. In deze video reiken we je graag handvatten om het gesprek verder aan te gaan én herhalen we nog eens welke tips in de voorstelling zaten als je je onveilig voelt. 

Bekijk Wil je een Snoepje? | Educatie video 2.

Wil je een Snoepje? | Educatie video 1. 

Wil je een Snoepje? | Educatie video 2. 

Naast deze educatieve video's, bieden we de docent graag tools om het thema verder uit te diepen met de klas. Middels deze workshop kun je werken aan de weerbaarheid van je leerlingen. 

In deze workshop werken we verder aan 'NEE' zeggen.

Daarnaast ga je met je leerlingen opzoek naar het innerlijke kompas of de antennes in je lijf die aanvoelen dat iets niet goed zit.