Nieuws
Families van de voedselbank naar theater

Helaas is het niet voor alle families mogelijk een ticket voor het familietheater te kopen. Familietheater Het Laagland is van mening, dat gezinnen die onder de armoedegrens leven en klant zijn van de voedselbank ook de kans moeten krijgen om het theater te bezoeken. Met de kerstgedachte in het het achterhoofd overhandigde Het Laagland op woensdag 9 december daarom tien familietickts aan de voedselbanken van Sittard-Geleen. Daarmee kunnen in totaal vijftig kinderen en volwassenen naar het theater voor de Laagland-voorstelling Bezoek voor Beer op zondag 3 januari 2016 in Schouwburg De Domijnen in Sittard-Geleen.

Plan B van kracht

'Hoe grote gebeurtenissen je niet klein krijgen.' Dat is het motto dat hoort bij onze nieuwste voorstelling ZUJERLEECH.

Terug naar toen

Twee oer-Limburgse familievoorstellingen in Jaar van de Mijnen 2015

Fris Laaglandbloed

We zijn verheugd te kunnen melden dat per 1 september 2015 Simone Mager is benoemd tot Algemeen Directeur.

VIA ZUID heeft een nieuwe Talentenmaker

De Raad van Toezicht van Stichting VIA ZUID heeft Jackie Smeets per 1 juni 2015 benoemd tot talentmakelaar. VIA ZUID ziet in Jackie Smeets de persoon die in staat is om jong podiumtalent - op gebied van theater, dans en performancekunst - te verbinden met partners binnen én buiten de culturele infrastructuur. Zij wordt daarin ondersteund door Karin van Leeuwen, die onder meer de zakelijke en financieel-organisatorische zaken onder haar hoede neemt.