Primair onderwijs

2021-2022

Het Laagland maakt theater waar je van groeit. Door kinderen aan te spreken op de kracht van hun eigen verbeelding en inlevingsvermogen, moedigen we ze aan om verder te kijken dan de wereld die ze al kennen en verder te komen op weg naar wie ze zijn, wat ze kunnen en waar ze voor willen gaan. Dat doen we met voorstellingen in het theater, op school en in de klas. En vergeet ook niet de theaterworkshops in de klas en in het theater. We bieden kinderen even een andere wereld waar ze zich lekker in onder kunnen dompelen en waar ze weer verder van kunnen groeien. 

Voor meer informatie & boekingen neem contact op met de afdeling educatie

VOORSTELLING IN HET THEATER

Beleef samen met je school een uniek theaterbezoek en duik even in een hele andere wereld. De wereld van de verbeelding.
Samen kijken en genieten. Bij iedere voorstelling is er educatief materiaal beschikbaar.

Bekijk hier ons actuele aanbod over:

Kanonnenvoer (groep 5 t/m 8)

VOORSTELLING OP SCHOOL

We kunnen ook bij jullie op school komen spelen. Op school kijken naar een echte voorstelling in de aula, speelzaal of gymzaal. Vooral fijn voor scholen die geen vervoer kunnen regelen naar het theater. Het theater komt naar je toe. Bij deze voorstellingen is ook een nagesprek.

Bekijk hier ons actuele aanbod over:

(Bijna) Alles komt goed (groep 6 t/m 8)

 THEATERWORKSHOPS 

We bieden behalve voorstellingen ook theaterworkshops op school of in het theater. Draken temmen in de klas of een spannend kijkje achter de schermen van het theater bij jou in de buurt. 

Bekijk hier het actuele aanbod over:

Tem je eigen draak (groep 5 & 6)
Locatie: op school.
Bijzondere Backstagetour (groep 5 t/m 8)
Locatie: in het theater.