Voorstellingen op school

2021-2022

Voor de midden-en bovenbouw bieden we dit schooljaar twee bijzondere voorstellingen voor op school. Deze kunnen gespeeld worden in de aula, speelzaal of gymzaal. Over herkenbare thema's waar iedereen mee te maken heeft of krijgt, dichtbij of iets verder van huis.
Na de voorstelling praten de spelers graag nog even na met de klas.

Vind je het spannend en twijfel je om een voorstelling op school te halen i.v.m. coronabesmettingen? Wij nemen alle voorgeschreven maatregelen in acht, maar je kunt altijd contact opnemen en overleggen met de mirjam@hetlaagland.nl 

(BIJNA) ALLES KOMT GOED

Een kwetsbare en intieme theatersolo met cello

Aanvaarden dat we niet alles in eigen hand hebben. We hebben er allemaal mee te maken in deze tijd. Kinderen die een chronische ziekte hebben zijn experts in hiermee omgaan. Kunnen we iets van hen leren?

Groep
: 6 t/m 8
Speelperiode: 28 september t/m 13 november 2020 en april & mei 2021
Duur: 60 minuten
Meer info klik hier

HET MEISJE & DE RODE JAS

Over piepjonge mantelzorgers

HELAAS IS DEZE VOORSTELLING IS GEANNULEERD!

In deze voorstelling neemt theatermaker Heléne Binder je mee in haar jeugd, waarin ze als jong kind al zorg moest dragen voor haar grote zus die autisme heeft. Ze kende niemand die ook zo’n zus heeft daarom was het niet altijd even makkelijk; de verantwoordelijkheid, de gebruiksaanwijzingen en de niet-begrijpende blikken van de buitenwereld.

Groep: 5 & 6
Speelperiode: oktober & november 2021
Duur:
Meer info klik hier