Wie viert er vandaag hun verjaardag?
Judith Westbroek en Mijntje Pronk
Leeftijd: 5+
Duur: 30 minuten

Muzikale jeugdvoorstelling gebaseerd op de dierenverhalen van Toon Tellegen, aangevuld met zelfgeschreven en gecomponeerde liedjes.

In een bos hier ver vandaan, waar de bomen ruisen

wonen dieren met elkaar, in hun eigen huisje

Ze sluiten er vriendschappen

Vragen zich af wat ‘missen’ en ‘ontroeren’ is

Voelen zich soms verdrietig en dan weer heel gelukkig

Maar ze vieren er bovenal hun verjaardag!

Voor iedereen die weleens jarig is geweest of van plan is ooit jarig te worden…

 

Over Judith en Mijntje

Judith Westbroek (2000) is in 2023 afgestudeerd aan de Acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Tijdens haar opleiding werkte ze samen met Bert Luppes, Fania Sorel en Ineke Nijssen. Ze studeerde af met Rajja Gomez Iglesias en hun voorstelling De Grote Kutshow. Judith Westbroek is momenteel werkzaam bij Het Laagland als Artist in School op het Graaf Huyn College in Geleen. Daarnaast schrijft ze haar eigen muziek, zowel Nederlands als Engelstalig.

Mijntje Pronk (1997) is in 2023 afgestudeerd aan de Acteursopleiding van de Toneelacademie Maastricht. Tijdens haar opleiding werkte ze o.a. met Bert Luppes, Fania Sorel en Matheusz Staniak. Mijntje was te zien in De geheime tuin van theater Sonnevanck in samenwerking met Phion en ook speelde ze in verschillende films en reclames zoals KPN, De verrukkelijke onbeholpenheid van een eerste keer van Eva I.C Zanen en Spangas.