WOOSH!
Een theatrale bries voor de allerkleinsten
Leeftijd
1,5 tot 3 jaar
Duur
35 minuten
Bezoekers over:
Nog geen recensies - Nog geen recensies
vr
2 okt 2020

10:30, Schouwburg De Domijnen
Sittard

Ticket kopen
zo
4 okt 2020

11:00, CC De Bogaard
Sint Truiden

Ticket kopen
zo
11 okt 2020

14:00, Eigen Herd
Uden

Ticket kopen
Koop tickets
Kies een andere locatie:

Een theatrale bries voor de allerkleinsten

WOOSH! is een wondere wereld gemaakt van... niets. Je ziet het niet, maar het is er wel. Je kunt het horen. Karlijn en Bram spelen met de lucht tussen hen in en zetten hiermee elkaar en de wereld in beweging.

Op een vloer van bubbeltjesplastic dagen Karlijn en Bram elkaar uit. Het vergt hun opperste concentratie om de bubbeltjes onder hun voeten niet te laten knappen. Ze houden hun adem in, maar de adem wil eruit : via een zucht en een bries naar een stem en een lied.

Bram en Karlijn nemen je mee in een wonderlijke wereld waar de ruimte tussen hen in zichtbaar en hoorbaar wordt gemaakt. Lucht om naar te kijken en te luisteren. Na afloop worden de kinderen samen met hun eigen (groot)ouders op speelse wijze uitgenodigd tot een kleine, zintuigelijke activiteit, geïnspireerd op de voorstelling.

Deze voorstelling is een bijzondere samenwerking tussen muzikaal theatermaker Karlijn Hamer (Joris & De Drakentemmers) en beeldend kunstenaar/theatermaker Bram van Helden (PLAN-Brabant, Zuidelijk Toneel). Karlijn Hamer won een Operadagen Award 2019 voor vernieuwend muziektheater. Ze was tijdens haar jeugd in Sittard al actief bij Jong Laagland en versterkt Het Laagland inmiddels als actrice en maker.

Credits

Concept & spel: Karlijn Hamer & Bram van Helden
Coaching & eindregie: Inez Derksen
Advies: Ingrid Wolff & Twee Turven Hoog

Ook super om te zien: