Nu weten we alles - TLNT 2

Nu weten we alles

Nu weten we alles is een voorstelling, ontstaan uit een bijzondere samenwerking: talentvolle jonge spelers (14+), afkomstig van o.a. Jeugd- en Jongerentheater LEF en Theaterwerkplaats Jong Laagland, maken en spelen onder regie van Celine Daemen (afstuderend regisseur Toneelacademie Maastricht). De ultieme mix van jonge en gedreven talenten uit Sittard-Geleen!

“Hoe klein zijn we eigenlijk? Mogen wij ons nog wel klein noemen? We weten al zo veel.”
Vijftien jongeren spelen twee kinderen. Ze onderzoeken hoe het is om op te groeien en nemen een duik in de grote en soms verwarrende wereld waarin we leven. Zonder ouders, maar gewapend met naïviteit, gaan ze op pad, terwijl niemand hen ooit geleerd heeft wat dood en liefde is. Ze zoeken antwoorden op vragen die niet met boeken te beantwoorden zijn.

“Af en toe denken we dat we misschien wel iets beters zouden kunnen doen, iets nuttigers, dan zoeken naar liefde en dood. Maar die gedachte zetten we weer snel van ons af, want als we hem lang koesteren verlamt hij ons en dan worden we in elk geval nooit groot.”

Met teksten van Toon Tellegen uit Gepamperd en Gepeperd van Toon Tellegen en Ko Bosch.

Tickets

Tickets voor de voorstellingen op 14 april in Schouwburg De Domijnen zijn hier te reserveren:
> Reserveer voor zaterdag 14 april, 14:30
> Reserveer voor zaterdag 14 april, 19:00
Entree: €5,00

Spelers

Anouk Custers, Birke Driessen, Denise Rosenbrand, Hendrickje Claessens, Iris Zeguers, Jesper Moonen, Joep Steinbusch, Jop Leerschool, Laura Nicoll, Pola van den Brand, Robin Friesen, Sasha Kurensky, Tara Pijpers, Tom Klijnen & Zoë Berghmans.

Regie: Celine Daemen

De Limburgse Celine Daemen studeert in 2018 af aan de regieopleiding van Toneelacademie Maastricht. Ze regisseerde binnen haar opleiding verschillende teksten en filmprojecten en volgde workshops in operaregie. In 2017 liep ze stage bij het Laagland in Sittard, als regieassistent bij De Kleine Cowboy.