Voortgezet onderwijs

2020-2021

Wij vinden het belangrijk om intieme voorstellingen te maken voor jongeren: in de klas of in de theatertrailer. Voorstellingen die binnen komen, dicht op de huid gespeeld worden en waarbij ontsnappen niet echt mogelijk is. Bij iedere voorstelling is een nagesprek of ander educatiemateriaal in de vorm van een spel dat ze zelf in de klas kunnen doen. Zo kunnen leerlingen laten weten wat zij ervan vinden, hoe ze zich bij dit onderwerp voelen en ze aan het nadenken zetten. En dat ze weten bij wie ze moeten zijn op school om er verder over te praten. Theater maken dat beklijft, is ook theater waar je van groeit. 

Voor meer informatie & boekingen neem contact op met Mirjam Stam, educatie & verkoop. 

VOORSTELLING IN DE KLAS

Samen met Toneelgroep Maastricht brengen we theater in de klas. Dicht op de huid van de leerlingen. Iedere klassenvoorstelling eindigt met een nagesprek door de acteurs.
 

'App je even voor mij?' Vanaf klas 2. Geschikt voor alle schooltypen. 
Meer info klik hier

VOORSTELLING IN DE mobiele theaterTRAILER

Het Laagland & Toneelgroep Maastricht bieden een voorstelling in een intieme theatertrailer die op het schoolplein of in de buurt van de school kan staan. Een minitheater bij de school. Geschikt voor 2 klassen tegelijkertijd. 

'Our Life in Color'. Vanaf klas 2. Geschikt voor alle schooltypen.
Meer info klik hier

Theaterworkshops op school of in de laagland studio's

Verschillende theaterworkshops voor alle schooltypen. Deze worden gegeven door professionele workshopdocenten. Van een kennismakingsworkshop tot een meer verdiepende workshop.

'Zelf de vloer op'. Vanaf klas 1. geschikt voor alle schooltypen. 
Meer info klik hier