Dag Robin & Wim, hallo Peter & Beer!

Succesvolle voorstellingen afgerond, nieuwe in de maak.

07-01-2015
Politiebureau & pretpark gesloten Zowel het politiebureau van inspecteurs de Wit en de Bruin als het ROBIN HOOD pretpark hebben hun deuren gesloten. Voorgoed. Na twee succesvolle tournees van respectievelijk WIM IS WEG (aug. 2013 t/m jan. 2015) en ROBIN HOOD - Vandaag kunnen we helden zijn (feb. t/m dec. 2014) is het doek voor beide producties gevallen. Inmiddels zijn de theatermakers van Het Laagland alweer druk bezig met nieuwe producties, waarvan de eerste eind februari al in première gaat.

Nieuwe Laaglandactrices: Aafke Buringh & Anne Rats
Dit jaar verwelkomen we 2 nieuwe Laaglandactrices binnen onze theaterfamilie: Aafke Buringh & Anne Rats. Beide zijn al in tal van diverse theaterproducties en televisieseries- en films te zien geweest. 

EXPEDITIE PETER PAN
Van de makers van o.a. ‘Het Oneindige Verhaal’, ‘KING A’ en ‘ROBIN HOOD - Vandaag kunnen we helden zijn’ is er binnenkort: 'EXPEDITIE PETER PAN', een onaangepaste familievoorstelling voor hoog- en laagvliegers van 8 t/m 108 jaar. Vanaf 20 februari speelt de voorstelling alvast haar exclusieve eerste voorstellingen in de Limburgse theaters, om vervolgens vanaf oktober 2015 door heel Nederland en België op tournee te gaan.  Onder regie van Inèz Derksen staan op het toneel: Aafke Buringh, en de inmiddels doorgewinterde Laaglandacteurs: Folmer Overdiep, Gijs Nollen, Lennart Monaster & Kim Berkenhagen (die haar rol gedeeltelijk afwisselt met Anne Rats).
Info & Speellijst voorjaar 2015

BEZOEK VOOR BEER
Het is nog ver weg, dus we mogen nog niet teveel verklappen...Maar we kunnen het niet laten! Op 4 oktober, dierendag 2015, gaat de beregezellige voorstelling 'Bezoek voor Beer' in première. Lennart Monaster, die we bij Het Laagland kennen als acteur in o.a. 'ROBIN HOOD', 'Spinder' en 'KING A'  trekt de regisseurshandschoen aan en presenteert een muzikale kleuterkomedie over bezoek wat je niet kent, wat je niet in je huis wil en waar je geen taartje mee wilt delen - maar wat misschien toch het leukste blijkt dat er is. Met op het toneel Gijs Nollen, Folmer Overdiep en Joris Erwich. Meer info volgt!

Beelden: Joost Milde