Fantastische Familie Uitjes bij Het Laagland

6 top voorstellingen in Stadsschouwburg Sittard-Geleen

18-03-2015
Het Laagland haalt 5 topvoorstellingen van collega-gezelschappen naar Sittard én haar eigen topper EXPEDITIE PETER PAN, die nog één keer terugkeert naar Stadsschouwburg Sittard-Geleen. Vanaf zaterdag 21 maart begint een Fantastische Familietijd. Tijd om met het gezin, of met opa en oma, iets leuks te doen. Iets dat een tijdje bij je blijft. Laaglandtijd is goed bestede tijd. Het is schaterlachtijd, groeitijd, verwondertijd. Of je nu 4 of 104 bent. Het is de tijd die we meestal tekort komen. Jullie-tijd!

De meest fantastische familievoorstellingen, speciaal geselecteerd op verschillende leeftijden en verschillende theaterdisciplines. Er is toneel, er is dans, en er is opera. Kortom, voor ieder wat wils!

Mismuis (6-106 jaar) Theatergroep Kwatta Zaterdag 21 maart 14:30
Mismuis is een avontuurlijke voorstelling, met heel veel poppen, animatie en muziek, over een dappere muis die als muis dan misschien wel mislukt is, maar als Mismuis gelukkig heel geslaagd blijkt te zijn! Een voorstelling ontwikkeld in Nederland en eveneens een grote hit in Amerika!

Expeditie Peter Pan (8-108 jaar) Het Laagland Zaterdag 21 maart 19:00
De met 4 sterren ontvangen familievoorstelling, met een eigentijdse twist op het Peter Pan verhaal, met een aantal van de meest energieke performances die je ooit op het toneel gezien hebt. Beeld, muziek, zang, dans, special effects. Op het puntje van je stoel stuiter je mee met de ene na de andere verrassing.

Mongens en Jeisjes (8-108 jaar) De Stilte Zondag 22 maart 14:30
Blauw of roze, vanaf de geboorte wordt het onderscheid tussen jongens en meisjes benadrukt. Maar wat als de baby zelf geen kleur bekent? Zes dansers, drie mannen en drie vrouwen, nemen elkaars gedachten en gedaanten over, proberen zichzelf te zijn en de ander te worden, onafhankelijk te zijn en in de pas te lopen.

Vuurtoren Wacht (4-104 jaar) Het Houten Huis Woensdag 25 maart 14:30
Een van de leukste en grappigste kleutervoorstellingen ooit: Vuurtorenvrouw blijft alleen achter als matroos uit varen gaat. Terwijl zij op zijn terugkomst wacht vliegen de seizoenen voorbij en komen er allerlei figuren langs…Opmerkelijke en komische figuren.

Suikertantes (7-107 jaar) Holland Opera Vrijdag 27 maart 19:00
Een jeugdopera, helemaal afgestemd op kinderen vanaf 7 jaar. Lichtvoetige muziek en fantastisch energiek spel, in een voorstelling over drie zoete, vriendelijke, valse tantes, die op zoek zijn naar zuivere kinderstemmen, om ze in te pikken…

Jeuk! (4-104 jaar) Project Sally Woensdag 22 april 14:30
Een prikkelende dansvoorstelling, geschikt voor de hele familie! Als je jeuk hebt dan krab je. Maar wat als je van alles en iedereen ontzettend de kriebels krijgt? Misschien wil je wel heel hard wegrennen zonder om te kijken. Over het leren kennen en omgaan met emoties die je nog niet snapt en die kriebelig zijn.

Fantastische Familie Foordeelkaart
Sinds kort heeft Het Laagland de Fantastische Familie Foordeelkaart: een stempelkaart voor kinderen t/m 14 jaar, geldig bij voorstellingen van Het Laagland (eigen producties en de gastvoorstellingen hierboven genoemd). Bij elke voorstelling kun je 1 stempel verkrijgen. Heb je 3 voorstellingen bezocht en dus 3 stempels op je stempelkaart, krijg jij een gratis kaartje voor de 4e voorstelling. De Foordeelkaart is af te halen op voorstellingsdagen bij de kassa van Stadsschouwburg Sittard-Geleen.

Kaarten
Kaarten (€ 9,00 voor kinderen, € 11,00 voor volwassenen) zijn te verkrijgen via www.uitbalie.nl .
Voordelig met het hele gezin naar het theater? Dat kan ook, met het familieticket: dan kun je met 2 volwassenen en 3 kinderen voor € 37,50 een voorstelling bezoeken. Dat is ruim 10 euro voordeel!