Gezocht: flexibele stagehelden

Stagiaires Productie (hbo) & Marketing (mbo/hbo)

26-11-2019
Zin in een mooie uitdaging op je vakgebied? Ben je flexibel en gek op theater en evenementen? Werk je graag in een tof team, waarbij je begeleid wordt door een ervaren professional? Dan zoekt Het Laagland jou!

STAGIAIRES
Voor de periode van 1 februari t/m juli 2020 zoekt Het Laagland stagiaires voor twee afdelingen:

 1. Productie-assistentie (hbo)
 2. Marketing & communicatie (mbo/hbo)

  Het bedrijf
  Het Laagland maakt eigenzinnig kwaliteitstheater vanuit Sittard en toert daarna door heel Nederland en België. Daarnaast speelt Het Laagland internationaal, zoals in New York, Ierland, Zwitserland en Frankrijk. De voorstellingen van Het Laagland spreken kinderen, jongeren en volwassenen aan en ze worden vaak bekroond met theaterprijzen. De volwassen acteurs zijn rasechte professionals met een grote dosis spelenergie. Het Laagland heeft ook een theaterwerkplaats Jong Laagland, waar ervaren theaterdocenten kinderen en jongeren theater leren maken en spelen.

  1. Productie-assistentie (hbo)
  In deze stage ben je onderdeel van de productieafdeling in ons professionele theatergezelschap. Alle dagelijkse werkzaamheden komen aan bod, van planning en logistiek tot communicatie en het (laten) vormgeven van voorstellingen. Je leert door actief mee te werken, productievergadering bij te wonen en te notuleren, en bv. planningen en tourneeschema’s te maken. Een deel van de tijd werk je op locatie of op tournee. Daarnaast besteed je een deel van je tijd aan je zelfstandige stage-opdracht.

  We zoeken bij voorkeur een tweede- of derdejaars stagiair(e). Je werktijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur, op donderdag is dit van 13:00 uur tot 21:30 uur. Rondom een première of uitvoering van een project zal je in overleg, in een weekend of op een avond werken.
  > Lees de volledige vacature

Reageren
Voor 16 december 2019
Meer informatie en sollicitaties: Renske Meertens, productieleider, renske@hetlaagland.nl of bel naar 046 400 7273.

 

 1. Marketing & communicatie (mbo/hbo)
  Als stagiaire marketing en communicatie bij Het Laagland ondersteun je deze kleine, informele afdeling in de breedste zin van het woord. Je voert uit, regelt en denkt mee over de on- en offline promotie. Je ontmoet een enthousiast en gedreven team, waarin jij goed past omdat je zelf open, gemotiveerd en leergierig bent. Je kunt goed omgaan met de standaard Office programma's en met social media. Als het meezit, heb je ook affiniteit met vormgeving en kun je goede vragen stellen. Je krijgt en neemt verantwoordelijkheid om zelfstandig te functioneren, onder goede begeleiding uiteraard.

  Je bent betrokken bij voorstellingen in ons eigen huis in Schouwburg De Domijnen en optioneel ga je ook mee op tournee. In het voorjaar van 2020 maakt Het Laagland o.a. een nationale tourneeproductie, diverse locatieprojecten en starten de voorbereidingen voor seizoen 2020-2021. Je werktijden zijn gemiddeld genomen van dinsdag t/m vrijdag van 09:30 tot 17:30 uur, rondom een première of uitvoering van een project zal je in overleg, in een weekend of op een avond werken.
  > Lees de volledige vacature


Reageren
Voor 16 december 2019
Meer informatie en sollicitaties: Quincy Grootjans, medewerker PR & communicatie, quincy@hetlaagland.nl of bel naar 046 400 7273.