Gratis online voorstelling 'De Rode Knop' op 23 oktober

Exclusieve digitale 'try-out' voor echte Laaglandfans

14-10-2020
Op dit moment kun je gelukkig van enkele voorstellingen nog live genieten in het theater. Maar ondertussen zijn onze acteurs Lennart Monaster, Folmer Overdiep, Gijs Nollen en Aafke Buringh letterlijk achter de schermen bezig aan een nieuw, spannend project: de live gespeelde online voorstelling De Rode Knop. Een experiment met thuistheater, waarvoor we op zoek zijn naar testpubliek. Én een leuke gezinsactiviteit in de herfstvakantie!

THEATER WAAR JE VOOR THUISBLIJFT
Als testpubliek bekijk je op 
vrijdag 23 oktober om 19:30 uur deze voorstelling lekker thuis op je computer, met het hele gezin vanaf de bank. Tenminste, als je ergens tussen de 10 en 110 jaar bent. Helemaal gratis. Maar...dan horen we wel graag na afloop wat je ervan vond. Op die manier kunnen we de voorstelling verbeteren of eventuele technische uitdagingen voorkomen. Natuurlijk horen we dan ook graag of je dit vaker zou willen: samen thuis op de bank naar een theatervoorstelling kijken die live gespeeld wordt.

De Rode Knop is nog in ontwikkeling. Maar je kunt al raden dat het iets te maken heeft met die ene rode knop die we allemaal kennen, maar die we vaak niet mogen indrukken. Maar...stel dat er vier acteurs zijn die wel die rode knop indrukken...Wat gebeurt er dan?

Aanmelden
Graag willen we weten of je interesse hebt ons digitale proefpubliek te zijn. 
Meld je hier aan, vóór 19 oktober. Er is een maximum aantal personen dat kan deelnemen, dus op maandag 19 oktober hoor jij of je tot de gelukkigen behoort!