Het Fantastische Familieweekend in de Krakeling

3 familietheaterproducties tijdens ALLE 13 GOED!

06-11-2014
De gure herfst doet zijn intrede, wat betekent dat het weer hoog tijd is voor een warme portie familietheater uit het zuiden des lands. Wij keren in november terug naar de Krakeling met 3 topvoorstellingen voor de hele familie. Tijdens het Fantastische Familieweekend (onderdeel van de mini-versie van festival Alle 13 Goed!) is er voor ieder wat wils: van een droogkomische kleuterdetective Wim is weg tot een echte rebelse familievoorstelling ROBIN HOOD – Vandaag kunnen we helden zijn , maar ook de kriebelige en razend populaire theaterthriller SPINDER

Vrijdag 14 november | 19:30 uur: ROBIN HOOD – Vandaag kunnen we helden zijn (8 – 108 jaar)
Zaterdag 15 november | 16:00 uur: SPINDER (8 – 108 jaar)
Zondag 16 november | 14:30 uur : WIM IS WEG (4 – 104 jaar)

Familiare extraatjes
Bij ROBIN HOOD is de mogelijkheid om na afloop te oefenen met boogschieten om een echte Robin Hood te worden en bij WIM IS WEG staat een heuse driewielerrace op het programma en is er een knutseltafel. Bij zowel ROBIN HOOD als WIM IS WEG is er ook een ‘Doekje Open’, wat betekent dat je na afloop de mogelijkheid hebt om in het decor rond te neuzen, een praatje te maken met de acteurs en met hen op de foto te gaan. Bij Spinder is er een echte insectenproeverij, waarbij echte insecten bereid worden tot knapperige hapjes.

Tevens is het bij alle voorstellingen mogelijk om een Fantastisch Familieportret te laten maken: in een grote lijst kan jouw kleine, grote, gekke, lieve familie op de foto vastgelegd worden door onze fotograaf. Foto is gratis en mag je mee naar huis nemen!