Het Laagland schittert op festivals in Ierland en Zwitserland

Het internationale succes van Het Laagland zet zich voort in het Ierse Belfast en Zurich.

22-02-2019
Het internationale succes van Het Laagland zet zich voort in het Ierse Belfast. Op 12 en 13 maart speelt Het Laagland de voorstelling Expedition Peter Pan drie keer op het Belfast Children’s Festival ‘Young At Art’. Het festival is één van de grootste jeugdfestivals van Ierland en het Verenigd Koninkrijk en trekt meer dan 31.000 bezoekers. De festivalorganisatie kondigt Expedition Peter Pan aan als de “high-energy, quirky final show of the festival: a wild adventure of imagination, hilarious surprises, and rediscovery of the child in all of us.” Daarna schakelt de cast over naar het Duits en reist ze af naar Zürich op 13 en 14 juni voor vier voorstellingen op het festival ‘Blickfelder’. Expedition Peter Pan is gemaakt door artistiek directeur en regisseur Inèz Derksen, in coproductie met Junges Ensemble Stuttgart (DE).

Expeditie Peter Pan speelde sinds de première ruim 145 keer in Nederland en België, waarna de voorstelling verder internationaal ging. De cast vloog op uitnodiging naar New York, maar ook naar Oostenrijk, Schotland, Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en tal van andere Europese bestemmingen. Expedition Peter Pan staat nu voor het eerst op het programma in Ierland. Het Belfast Children’s Festival ‘Young At Art’ vindt plaats van 8 tot 13 maart 2019 en biedt een podium voor 90 voorstellingen. Expedition Peter Pan speelt twee keer voor scholen en één keer als afsluiter van het festival voor vrij publiek. In het Zwitserse Zürich speelt Expedition Peter Pan in juni vier keer in het Duits. 

De voorstelling Expeditie Peter Pan

De cast speelt de voorstelling inmiddels zowel in het Nederlands en Engels als in het Duits. De voorstelling is heel herkenbaar voor wie wel eens met volwassenen te maken heeft, er zelf een is of er een wil worden! Meer lezen over de voorstelling Expeditie Peter Pan, klik dan hier.