Joes Brauers te gast bij Het Laagland

Bijzondere gast tijdens Theaterontmoeting!

20-10-2016
Het Laagland heeft weer een bijzondere gast weten te strikken bij de Theaterontmoeting 2016 op 19 en 20 november. Tijdens het masterclassweekend voor jongeren van 14-21 jaar is er een volledig uur ingeruimd voor een bijzondere ontmoeting met de rijzende steracteur Joes Brauers (17).

Joes groeide op in Bocholtz en werd in 2010 landelijk bekend door het winnen van de landelijke TV-zoektocht Wie wordt Kruimeltje? Hij was tevens te zien in o.a. Ciske De Rat – De Musical  en Dik Trom . Onlangs was hij nog te zien in één van de hoofdrollen in de televisieserie Tessa (BNN)en in bioscoopfilms als Oorlogsgeheimen en Code M. Tevens is hij met enige regelmaat op televisie te zien in het improvisatieprogramma De Vloer op Jr.

De Theaterontmoeting is een weekend voor enthousiaste toneelspelers van 14 -21 jaar. Tijdens dit weekend overnachten de jongeren in Schouwburg De Domijnen te Sittard en volgen een tweedaagse masterclass. Hierbij kan men dit jaar kiezen uit een masterclass Humor, een masterclass Stemacteren & Nasynchronisatie of een masterclass Performing Expression Techniek. Daarnaast mogen de deelnemers Joes Brauers één uur lang het hemd van het lijf vragen en is er dus ruimte voor een uitgebreid gesprek.


De Theaterontmoeting wordt georganiseerd en ondersteund door Het Laagland en Huis voor de Kunsten Limburg, i.s.m. JTS KIEK, JTS Partoet/Kumulus, JTS LuidZuid, Jeugd- en Jongerentheater LEF en Pitboel Theater. 

Het evenement wordt ondersteund door Provincie Limburg, Gemeente Sittard-Geleen en De Domijnen. 

Foto: Dani Silvia