Nu te bestellen: JORIS & DE DRAKENTEMMERS op luister-CD

'Stemmen in je kop' nu verkrijgbaar

07-03-2018
Wat gebeurt er als je vijf Drakentemmers samen in een kelder zet met één microfoon? In de donkerste krochten hebben onze acteurs hun draken getemd tijdens de opname van "Stemmen in je kop", de enige echte luister-CD van JORIS & DE DRAKENTEMMERS. Zet je koptelefoon op, spits je oren en dompel je onder in de drakenverhalen en nummers uit de voorstelling, aangevuld met gloednieuwe drakenzaken.

JORIS & DE DRAKENTEMMERS mag sinds de première in maart 2017 een publiekssucces genoemd worden. Kinderen en ouders geven terug enorm van de stoere voorstelling te genieten én stof te hebben tot napraten met het hele gezin. Bovendien werd de voorstelling bekroond met de Zapp Theaterprijs voor Beste Jeugdvoorstelling 2017. Het kon daarom niet uitblijven dat er ook een CD van de voorstelling zou verschijnen. 

'Stemmen in je kop' is een spannend en speciaal voor deze CD gecreëerd luisteravontuur. Joris, Karlijn, Lennart, Gijs en Folmer gaan opnieuw de strijd aan met de draken van alledag. De vijf Drakentemmers duiken een kelder in waar bekende en nieuwe drakenzaken de revue passeren.  Een stoer avontuur met de vaart van een achtbaan, schakelend van panische prinsessen naar een heuse kelderoverstroming. 

Verkoop & online bestellen
De CD wordt voor het eerst verkocht na afloop van de voorstelling in Sittard op vrijdag 9 maart. Tevens kun je vanaf 9 maart de CD ook via deze website bestellen, via dit bestelformulier. Daarna is de CD ook te koop bij de andere voorstellingen van JORIS & DE DRAKENTEMMERS in Hoorn, Rotterdam, Schiedam en Leiden. 

Wil je één van de eerste exemplaren hebben? Zorg dan dat je erbij bent a.s. vrijdag en koop de laatste tickets voor deze voorstelling in Sittard.

Tracklist (Verhaal / Liedje)

 1. Kijk, hij komt eraan!
 2. In de kelder
 3. Het verhaal van Joris en de draak
 4. Drakenkabinet
 5. Stemmen in je kop (1)
 6. Ulla
 7. Ik ben van vuur
 8. Helmut
 9. Stemmen in je kop (2)
 10. Vanish 
 11. Badaboem 
 12. Broed
 13. Ga weg 
 14. Vraat
 15. Drakenrit