TO 2016: We've got news!

De masterclasses van de Theaterontmoeting 2016 zijn bekend!

15-09-2016
De 3 masterclasses van de leukste theatertweedaagse van het zuiden zijn bekend! Bij de Theaterontmoeting 2016 kun je kiezen uit één van deze 3 bijzondere masterclasses: Humor door Renate Reijnders, Stem-acteren & Nasynchronisatie door Anneke Beukman & Franky Rampen of Performing Expression Techniek door Elsa van der Heijden. Lees hier uitgebreide info over alle masterclasses!

De theaterontmoeting is er voor iedereen van 14-21 jaar met honger naar theater. Het evenement vindt in 2016 plaats op 19 en 20 november 2016. De ingrediënten? Een tweedaagse masterclass. Overnachten in schouwburg De Domijnen Sittard. Een te gekke jongerenvoorstelling bekijken. Eten en drinken. En bovenal een weekend lang toneel spelen met alleen maar jongeren van je eigen leeftijd! 

Na het succes met Huub Stapel zal er ook in 2016 weer een bekende Nederlandse acteur/actrice zijn of haar opwachting maken die je het hemd van het lijf mag vragen gedurende een uitgebreide en exclusieve meet- en greet! Deze maken we later nog bekend...