Vijf sterren voor Bezoek voor Beer

Vijf sterren voor Bezoek voor Beer

16-11-2015
De Volkskrant beloont de voorstelling Bezoek voor Beer met het hoogst haalbare aantal van vijf sterren. Vandaag, 16 november 2015, publiceerde de krant de recensie, waar de Laagland-voorstelling als topper uit de bus komt.

Het Laagland is supertrots op de beoordeling voor de voorstelling Bezoek voor Beer, waarmee regisseur Lennart Monaster debuteert. Recensent Annette Embrechts van De Volkskrant schrijft onder meer: “Het lijkt zo'n simpel verhaaltje: boze beer wenst geen bezoek maar kleine muis weet zijn huis en leven binnen te dringen. Beide stellen zich lichtelijk aan en bevechten een huiselijke territorium: de een wil de ander met man en macht buiten houden, de ander verzint trucs om naar binnen te sneaken. Muis is behalve een potentiële vriend of een bedreiging ook een zwerver die onderdak zoekt. Zie hier: het vluchtelingendrama in een notendop. Die minidramatiek heeft de jonge regisseur Lennart Monaster in zijn debuutregie knap uitvergroot tot een hilarisch en ontroerend slapstickduo in een vreugdevol fröbeldecor.”


Waar en wanneer
Bezoek voor Beer toert tot eind mei door Nederland en België en is voor de hele familie een absolute aanrader, voor kinderen en volwassenen in de leeftijd van 4 tot 104 jaar.