Eerdere Laagland voorstellingen

Educatie materiaal: Eerdere Laagland voorstellingen.

Blijf nog langer genieten van Het Laagland! Op deze pagina vind je het educatiemateriaal van onze eerdere voorstellingen. 

Vragen over het educatiemateriaal?
Neem contact op met Renée van de Schoor, onze Theater Educator.

Kanonnenvoer | Educatiemateriaal (8+)

Kok Tortot heeft in tijden van een oorlog maar één doel: overleven. Als hij denkt dat zijn leger morgen gaat verliezen, loopt hij vandaag alvast over. Deze meesterchef, met een hart zo koud als een vis, zorgt vooral voor zichzelf.

2021: Een Ruimtereis | EducatieMateriaal (4+)

In 2021: Een Ruimtereis laten twee astronautjes in spé hun fantasie sneller reizen dan het licht. In deze verbluffende ‘houtje-touwtje kleuter-sciencefiction’ gaan twee fantasievolle geesten dapper het avontuur van de nacht aan.

Maak je eigen Ruimtereis Nachtlampje. Klik hier.

Alle liedjes? Klik hier. 

Vreemde eend | Educatiemateriaal (4+)

Alles is netjes, rustig en onder controle in de straat van Buuf en Buur. Totdat er een nieuweling naast hen komt wonen. Met de komst van deze vreemde eend wordt de straat op zijn kop gezet. Staan Buuf en Buur open voor deze nieuweling? Is er wel plek op het picknickkleed voor een derde persoon? En wie is hier nu eigenlijk de vreemde eend?

Gewoon Held | Educatiemateriaal (8+)

Vier superhelden zijn er helemaal klaar mee. Voorgoed. Vanaf nu moet je zelf de wereld maar verbeteren. En aan al die torenhoge verwachtingen voldoen. De superhelden gooien hun heldenkostuums uit en schudden alle megakrachten en superskills van zich af. Weg met die hoge prestatielat! Deze vier willen alleen nog maar gewóón zijn. 

De Kleine Cowboy | EducatieMateriaal (4+)

Ooit, of eigenlijk heel kort geleden, woonde er een doodnormale jongen op een doodnormale boerderij. Met koeien en emmers, trekkers en wilde katten, veel gras en minstens zeven sloten. Zijn naam is Boy. En Boy heeft één bijzondere koe. De knuffelkoe: Cow.

Joris en de drakentemmers |  Educatiemateriaal (8+)

In Joris en de Drakentemmers gaan 5 acteurs aan de haal met de legende van Joris en de Draak én met draken van alledag. Al spelend en muziek makend delen ze hun geworstel en ontdekkingen over draken. Deze vurige muziek theatervoorstelling schakelt, met de vaart van een achtbaan, van panische prinsessen naar een stoere bootcamp voor Drakentemmers in spé..