PippiPowerrrrr

Educatiemateriaal: PIPPIPOWERRRRR

Jullie komen kijken naar de voorstelling PIPPIPOWERRRRR in het theater. Op deze pagina, vind je alles wat je nodig hebt in de voorbereiding en verwerking van deze voorstelling. 

Voor meer informatie en vragen, neem contact op met onze theater educator: Renée van de Schoor

Voorafgaand aan jullie bezoek aan het theater: 

Bekijk voorafgaand aan jullie bezoek aan deze voorstelling educatie video 1.
De actrices stellen zichzelf voor en leiden het thema vast voor jullie in.

Na het zien van de voorstelling: 

Bekijk educatie video's 2 en 3 na te het zien van de voorstelling. Zo kun je samen met je klas verder werken met de thema's uit de voorstelling. 

TIP! 

Ga je voor het eerst met je klas naar het theater? Of wil je nog even het geheugen opfrissen hoe ze zich in het theater mogen gedragen? Bekijk samen deze video zodat iedereen goed voorbereid naar het theater komt! 

Theaterkijkcode voor groep 5 t/m 8: 'Dé Theaterkijkcode'. Klik hier.  

 

PippiPowerrrrr | Educatie video 1 

 

Jullie gaan binnenkort naar de voorstelling PIPPIPOWERRRRR in het theater. In deze video maak je vast kennis met de actrices van de voorstelling: Tessa, Eva, Nina, Kiki en Caroline. Zij leggen je uit waar deze voorstelling over gaat!

PippiPowerrrrr | Educatie video 2 

 

Jullie zijn gaan kijken naar de voorstelling PIPPIPOWERRRRR. In deze voorstelling gingen Tessa, Eva, Nina, Kiki en Caroline op avontuurlijk onderzoek naar hun eigen powerrrrr.

In deze educatieve video, helpen ze jou je eigen powerrrrr te vinden. Dit kan je alleen doen, of door elkaar te helpen met het opschrijven van dingen waarvan jij vindt dat de ander dat heel goed kan of doet. Zo vindt iedereen in de klas diens powerrrrrr!!! 

Wat heb je nodig? 

Voor iedere leerling een papier, speld of paperclip en een pen! 

PippiPowerrrrr | Educatie video 3 

 

Bij jullie bezoek aan de voorstelling ontvingen jullie je eigen POWERRRRRR-patch.

Deze patch kun je op je kleding strijken of met naald en draad vast naaien. Maar weet je wat je eigenlijk nog meer met je kleding kan doen, als je deze niet langer meer draagt?