EXPEDITIE PETER PAN naar New York

We gaan met een knaller het jaar uit: EXPEDITIE PETER PAN gaat in maart 2017 naar New York.

31-12-2016
Artistiek Directeur Inèz Derksen maakte vandaag in Dagblad de Limburger bekend dat Het Laagland gaat naar New York gaat met de Engelstalige versie van EXPEDITIE PETER PAN. Het hele interview is in de krant van vandaag (31-12-2016) te lezen. Deze familievoorstelling maakt na een lange Nederlandse tournee én shows op diverse Europese festivals, in maart 2017 de oversteek naar de Verenigde Staten. De originele Nederlandse cast speelt THE PETER PAN EXPERIENCE - zoals de voorstelling in New York heet - van 18 t/m 25 maart 2017 in de Brooklyn Academy of Music & Theatre (BAM).

Deze familievoorstelling maakt na een lange Nederlandse tournee én shows op diverse Europese festivals, in maart 2017 de oversteek naar de Verenigde Staten. De originele Nederlandse cast speelt THE PETER PAN EXPERIENCE - zoals de voorstelling in New York heet - van 18 t/m 25 maart 2017 in de Brooklyn Academy of Music & Theatre (BAM).

EXPEDITIE PETER PAN mag met recht een internationale theaterhit genoemd worden. De voorstelling stond al op gerenommeerde festivals in o.a. Duitsland, Oostenrijk en Frankrijk. Voor 2017 heeft Het Laagland uitnodigingen uit Ierland, Zwitserland, Liechtenstein en Luxemburg ontvangen. Artistiek directeur en regisseur Inèz Derksen: “De succesfactor van EXPEDITIE PETER PAN? De vorm waarin we het verhaal vertellen. De naam van de voorstelling maakt direct nieuwsgierig; je snapt onmiddellijk dat je niet het klassieke Peter Pan verhaal gaat zien, maar wel de achterliggende thematiek. Thema’s als  verlangen naar vrijheid en de prestatiedruk waar zowel ouders als kinderen last van hebben. Onze grote troef is de energie en het spelplezier die van het podium afspatten. De programmadirecteur van de BAM zag de voorstelling in het Nederlands en was, ondanks de taal, meteen verkocht.”  

THE PETER PAN EXPERIENCE is 11 keer  in New York te zien en wordt aangekondigd als “An innovative, fast-paced piece of physical theatre about rediscovering the joys of play and shaking off the shackles of adulthood.”