Fris Laaglandbloed

Simone Mager nieuwe algemeen directeur per 1 september

08-06-2015
We zijn verheugd te kunnen melden dat per 1 september 2015 Simone Mager is benoemd tot Algemeen Directeur.

imone (1968) is nu Directeur Programmering, Marketing en Tickets van Theaters Tilburg. De Raad van Toezicht, die samen met Artistiek Directeur Inèz Derksen, de sollicitatiegesprekken heeft gevoerd, heeft er alle vertrouwen in dat Simone in staat is om Het Laagland na de groei van de afgelopen jaren nog méér nieuwe impulsen te geven.

Inèz is verheugd: "Ik kijk er zeer naar uit om samen met Simone aan de slag te mogen. Spannend, tdat zij met frisse ogen en een eigen spirit ons goedlopend en gegroeid gezelschap gaat leiden. Ik verheug me op haar  gedrevenheid, op haar goeie ideeën en haar oog voor mogelijke impulsen wat betreft onze huidige schouwburglocatie. Simone neemt veel expertise en ervaring mee als zeer actieve afnemer vanuit de podiumzijde. Nu mogen we onze wederzijdse kennis en kracht dagelijks gaan bundelen! Waardevol voor Het Laagland en hopelijk voor het gehele speelveld, inclusief alle culturele collega’s in Limburg.”

Simone is er eveneens helemaal klaar voor. "Ik heb veel zin in de samenwerking met Inèz Derksen en het Laaglandteam. De afgelopen 20 jaar heb ik binnen de theatersector steeds aan de podiumkant gewerkt, de keuze voor Het Laagland komt vooral voort uit de behoefte om me meer te verbinden met de artistieke inhoud." 

Tevens betekent dit dat zakelijk directeur Mare de Groot na ruim 7 jaar afscheid neemt van ons gezelschap. Zij gaat per 1 juli 2015 aan de slag als Directeur Dienst Studentzaken bij Zuyd Hogeschool. Wij als Laaglandteam wensen Mare heel veel succes in haar nieuwe baan, en kijken terug op 7 bewogen jaren vol groei en theaterplezier. Mare, we gaan je missen!