Laagland Thuis-Theater

Het Laagland brengt theater waar je van groeit jouw huiskamer in!

18-03-2020
Laagland on demand! Onze missie is theater maken waar je van groeit. Het liefst bereiken we kinderen en hun ouders natuurlijk live in het theater, maar in deze tijden van Corona doen we dat op een andere manier: door onze theaterjuweeltjes uit het verleden met jullie te delen. Zo kun je toch genieten van Het Laagland, maar nu op de bank met het hele gezin of achter je werkbureau. Wat pretstofjes en daaruit voortvloeiende inspiratie kunnen nooit kwaad ;-)

Vanaf het begin van de coronacrisis maakten we op deze plek - tijdelijk - enkele complete voorstellingen als video voor jou beschikbaar. En dat niet alleen. Naast energiek theater brengen we je ook 'bonusmateriaal': een aantal opdrachtenfilmpjes die jou en je kind(eren) op speelse wijze meevoeren in de thema's van de voorstellingen of een kijkje bieden achter de schermen. 

Per 17/7 sluit de schatkamer die Laagland thuistheater heet. Om jullie toch de zomer goed door te laten komen, hebben we de drie best bekeken voorstellingen wel online laten staan, inclusief het bijbehorende bonusmateriaal.

Wil je weten welke dat zijn?
Klik dan door naar onze Thuistheater Top 3.