Laagland Thuis-Theater

Het Laagland brengt theater waar je van groeit jouw huiskamer in!

18-03-2020
'Laagland on demand! Onze missie is theater maken waar je van groeit. Het liefst bereiken we kinderen en hun ouders natuurlijk live in het theater, maar in deze tijden van Corona doen we dat op een andere manier: door onze theaterjuweeltjes uit het verleden met jullie te delen. Zo kun je toch genieten van Het Laagland, maar nu op de bank met het hele gezin of achter je werkbureau. Wat pretstofjes en daaruit voortvloeiende inspiratie kunnen nooit kwaad ;-)

Vanaf 18 maart maken we op deze plek - tijdelijk - enkele complete voorstellingen als video voor jou beschikbaar. En dat niet alleen. Naast energiek theater brengen we je ook 'bonusmateriaal': een aantal opdrachtenfilmpjes die jou en je kind(eren) op speelse wijze meevoeren in de thema's van de voorstellingen of een kijkje bieden achter de schermen. 

Hieronder vind je de nieuwste titel in ons Laagland-on-demand aanbod. Alle eerder geplaatste titels vind je in onze videobibliotheek

Titels in het aanbod:
- Ronja de Roversdochter (7+) NIEUW
-
Om 8 uur bij de ark (7+)
-
 Het Oneindige Verhaal (7+)
- Meester van de Zwarte Molen (8+)
- NU EVEN NIET! (7+) 
- Oscar's Hoofd (4+) 
- KING A (8+)
- Het ontstaan van wit (4+) 
- Gewoon Held (8+) 
- De Kleine Cowboy (4+) 
- Wim is weg (4+) 
- JORIS & DE DRAKENTEMMERS (8+) 
- Bezoek voor Beer (4+)
- Expeditie Peter Pan (8+) 
- Expedition Peter Pan (Deutsch, 8+)
- The Peter Pan Experience (English, 8+)RONJA DE ROVERSDOCHTER (96 minuten)
7+
Met Inez de Bruijn, Ferdi Stofmeel, Lotte Vogel, Sybrand van der Werf, Ron van Lente, Jeroen Windhorst, Mischa Ardon, Annemarie van Haren, Wouter van Oord & Lennart Monaster. 
Regie: Inez Derksen

Met 10 acteurs brengt Laaglandregisseur Inèz Derksen het beroemde boek van Astrid Lindgren al spelend en zingend tot leven. Ronja de Roversdochter is een smakelijk woeste, stoere èn hartverwarmende familievoorstelling. Vol dansende rovers, zingende vogel heksen, muzikale trollen, de geur van bos en een bijzonder kind om voor altijd in je hart te sluiten.

>Alle andere beschikbare voorstellingen vind je in onze videobibliotheek.