Maart = lekker Laaglandse familiemaand

JORIS & DE DRAKENTEMMERS én Lekker Laaglands 'thuis' in Sittard

23-02-2018
In de maand maart pakt Het Laagland weer lekker uit op de thuisbasis in Sittard. Terwijl De Kleine Cowboy door Nederland en België toert, komt JORIS & DE DRAKENTEMMERS op vrijdag 9 maart voor de allerlaatste voorstelling in Limburg terug naar Sittard. Alsof dat nog niet genoeg is, kun je op 18 maart terecht voor een relaxte workshopmiddag bij het gratis Lekker Laaglands.

Op vrijdagavond 9 maart om 19:30 speelt de Zapp Theaterprijswinnaar JORIS & DE DRAKENTEMMERS voor de allerlaatste keer in Sittard. De voorstelling in Schouwburg De Domijnen markeert de laatste in Limburg, verder is de vurige muziektheatervoorstelling nog te zien in Rosmalen, Leiden, Schiedam, Hoorn en Rotterdam. 

In JORIS & DE DRAKENTEMMERS gaan de acteurs aan de haal met de legende van Joris en de Draak én met draken van alledag. Al spelend en muziek makend delen ze hun geworstel en ontdekkingen over draken. Deze vurige muziektheatervoorstelling schakelt, met de vaart van een achtbaan, van panische prinsessen naar een stoere bootcamp voor Drakentemmers in spé. 

Iets meer dan een week later is het tijd voor Lekker Laaglands. Op zondag 18 maart organiseert Het Laagland, aan de vooravond van de Sint Joep markt, een relaxte zondagmiddag invulling voor de hele familie. Vier theatermakers van Het Laagland geven vier toffe workshops - voor kinderen én ouders - van elk 45 minuten. Je kunt zelf spelen, zingen, maar ook meemaken hoe kostuums en decor worden bedacht. Kortom, van alles te beleven. Je kunt er twee kiezen voor die middag: eentje voor de pauze, eentje na de pauze. Toekijken kan natuurlijk ook. Niks moet, niksen mag!

Tickets
Tickets voor JORIS & DE DRAKENTEMMERS voor vrijdag 9 maart bestel je hier. De volledige speellijst vind je hier.
Lekker Laaglands op zondag 18 maart is gratis, maar reserveren is verplicht. Bestel je tickets hier.