Nieuwe Drakentemmer op tournee

Lennart Monaster lost Freek den Hartogh af

12-04-2017
Dit paasweekend is JORIS & DE DRAKENTEMMERS maar liefst 4 keer te zien in Jeugdtheater De Krakeling in Amsterdam. Nóg meer dan normaal staan er een aantal bijzondere voorstellingen op het programma. Dit weekend wordt namelijk aan de cast een nieuwe drakentemmer toegevoegd. Hoewel…nieuw?

Acteur Lennart Monaster, bekend van vele Laaglandproducties, keert terug in de cast en neemt daarmee het stokje weer over van Freek den Hartogh. Lennart zou oorspronkelijk al vanaf de première in JORIS & DE DRAKENTEMMERS te zien zijn (hij is ook op de poster te zien), maar is enkele maanden geleden vader geworden. Daardoor werd Lennart's rol in de voorstelling overgenomen door Freek den Hartogh. Hij creërde de voorstelling mee en speelde de rol gedurende de eerste 6 weken van de tournee. Aanstaande zaterdag 15 april is Freek voor het laatst te zien in de voorstelling, zondag 16 april speelt Lennart zijn première.

JORIS & DE DRAKENTEMMERS is in Amsterdam te zien op vrijdag 14 april (19:30), zaterdag 15 april (16:00) zondag 16 april  (14:30) en maandag 17 april (14:30). Er zijn nog kaartjes te verkrijgen via de kassa van de Krakeling. De voorstelling is daarnog te zien in Dordrecht, Sittard (uitverkocht!), Den Haag, Heerlen, Maastricht (2 voorstellingen waarvan 1 uitverkocht), Alkmaar, Venlo, Hasselt, Breda en Groningen. 

Lennart nu al in actie zien? Je kunt hem heel kort – in een hele vroege repetitiefase – zien in deze making-of video.