Prijswinnende kleuterkomedie nog één keer in Sittard

Bezoek voor Beer te zien tijdens Fantastisch Familieweekend

20-10-2016
Het Laagland organiseert Fantastisch Familieweekend met Bezoek voor Beer De bekroonde muzikale kleuterkomedie Bezoek voor Beer is nog één weekend in Sittard te zien op zaterdag 29 en zondag 30 oktober a.s. tijdens het Fantastisch Familieweekend. Het Laagland biedt families een uitgebreid middagprogramma om de herfstvakantie mee af te sluiten.

Nog één keer speelt Bezoek voor Beer, die eerder dit jaar de prijs voor ‘meest indrukwekkende jeugdtheaterproductie van Nederland‘ won (de Zilveren Krekel) in Sittard. Op 29 en 30 oktober organiseert Het Laagland twee middagen vol activiteiten voor iedereen van 4 tot 104 jaar. Zo is er een creatieve knutselworkshop die past bij het thema van de voorstelling en kunnen kinderen zich laten schminken als een beer of muis. De middag wordt afgesloten met een muzikale workshop van  Koekoeksklok, één van de acteurs, die de kinderen meeneemt in zijn muzikaliteit. Koekoeksklok leert hen een aantal liedjes uit de voorstelling, terwijl hij ze begeleidt met zijn gitaar. Ook kunnen kinderen op de foto met Beer en Muis.

 

Over Bezoek voor Beer
Beer woont rustig en ongestoord alleen in zijn hol met zijn muzikale Koekoeksklok aan de wand als enige gezelschap. En zo heeft hij het ‘t liefst. Bovendien, Beer heeft maar één kop en schoteltje en maar één stukje koek en daar wil hij liever zelf van snoepen. Tot er wordt aangeklopt. Door Muis, die op bezoek wil komen. En hoe hard Beer het ook probeert, deze Muis gaat voorlopig niet weg.
Bezoek voor Beer is een muzikale kleuterkomedie over dat wat je niet kent. Wat je niet in je huis wil en waar je geen taartje mee wilt delen. Maar wat misschien tóch het leukste blijkt dat er is.
Bezoek voor Beer is na het winnen van de Zilveren Krekel 2016 wegens succes verlengd.

Het Laagland

Het Laagland maakt theater waar je van groeit. De  voorstellingen van Het Laagland zijn voor de hele familie en spreken zowel kinderen als volwassenen aan op de kracht van de eigen verbeelding en inlevingsvermogen, en moedigen aan  verder te kijken dan de wereld die je al kent  en verder te komen op weg naar wie je bent, wat je kunt en waar je voor wilt gaan.

 

Noot voor de pers: voor meer informatie over het Laagland of onze huidige voorstellingen, neem contact op met de afdeling marketing en communicatie:  Quincy Grootjans (quincy@hetlaagland.nl) en  Astrid Zander (astrid@hetlaagland.nl) of bel via 046-4007273