TLNT met 'Nu weten we alles' te zien op 14 april

Jongeren uit de regio voor het eerst samen in één productie

28-03-2018
'Nu weten we alles' is een voorstelling gemaakt door enthousiaste en gedreven jongeren (14+), o.a. afkomstig van Jeugd- en Jongerentheater LEF en Theaterwerkplaats Jong Laagland. Deze talentvolle jongeren uit Sittard-Geleen vormen samen de tweedejaars spelersgroep van TLNT, ofwel TLNT 2. Het is voor het eerst in het 3-jarige project dat jongeren van verschillende theaterscholen samen in één voorstelling te zien zijn. Afstuderend regisseur Celine Daemen doet de regie van deze eigenzinnige theaterproductie.

In Nu weten we alles spelen 15 jongeren twee kinderen. Deze kinderen ontdekken de wereld waarin wij leven. Zonder ouders en zonder betekenis van wat dood en liefde is. Samen zoeken zij naar antwoorden op vragen die normaal niet te beantwoorden zijn.

Nu weten we alles speelt op 14 april 2018 in de Schouwburg De Domijnen in Sittard. De voorstelling zal alleen op deze dag te zien zijn. Om 14:30 is de eerste voorstelling en om 19:00 de tweede. De tickets voor nu weten we alles kosten € 5,- per stuk. 

TLNT is een meerjarig talentontwikkelingsprogramma dat mogelijk wordt gemaakt door de gemeente Sittard-Geleen. Hierbij werken 2 jeugdtheaterhuizen, namelijk Jeugd- en Jongerentheater LEF en Theaterwerkplaats Jong Laagland, samen. Jongeren die aan dit programma deelnemen verbreden hun theatervakmanschap en ontwikkelen hun theatrale eigenheid.

> Meer info en tickets reserveren