NU WETEN WE ALLES (TLNT 2)
“Hoe klein zijn we eigenlijk? Mogen wij ons nog wel klein noemen? We weten al zo veel.”
Leeftijd: 14 tot 114 jaar
Duur: 55 minuten

Nu weten we alles

Nu weten we alles is een voorstelling, ontstaan uit een bijzondere samenwerking: talentvolle jonge spelers (14+), afkomstig van o.a. Jeugd- en Jongerentheater LEF en Theaterwerkplaats Jong Laagland, maken en spelen onder regie van Celine Daemen (afstuderend regisseur Toneelacademie Maastricht). De ultieme mix van jonge en gedreven talenten uit Sittard-Geleen!

Vijftien jongeren spelen twee kinderen. Ze onderzoeken hoe het is om op te groeien en nemen een duik in de grote en soms verwarrende wereld waarin we leven. Zonder ouders, maar gewapend met naïviteit, gaan ze op pad, terwijl niemand hen ooit geleerd heeft wat dood en liefde is. Ze zoeken antwoorden op vragen die niet met boeken te beantwoorden zijn.

“Af en toe denken we dat we misschien wel iets beters zouden kunnen doen, iets nuttigers, dan zoeken naar liefde en dood. Maar die gedachte zetten we weer snel van ons af, want als we hem lang koesteren verlamt hij ons en dan worden we in elk geval nooit groot.”

Met teksten van Toon Tellegen uit Gepamperd en Gepeperd van Toon Tellegen en Ko Bosch.

Tickets

De tickets kosten €5,00 per stuk. Op 14 april 2018 kun je deze spannende voorstelling komen bekijken. Er zijn twee voorstellingen:

  • 14:30 uur
  • 19:00 uur

Regie: Celine Daemen

De Limburgse Celine Daemen studeert in 2018 af aan de regieopleiding van Toneelacademie Maastricht. Ze regisseerde binnen haar opleiding verschillende teksten en filmprojecten en volgde workshops in operaregie. In 2017 liep ze stage bij het Laagland in Sittard, als regieassistent bij De Kleine Cowboy.

 

 

Credits

Concept & regie: 
Celine Daemen

Spel: 
Anouk Custers
Birke Driessen
Denise Rosenbrand
Hendrickje Claessens
Iris Zeguers
Jesper Moonen
Joep Steinbusch
Jop Leerschool
Laura Nicoll
Pola van den Brand
Robin Friesen
Sasha Kurensky
Tara Pijpers
Tom Klijnen
Zoë Berghmans

Beeld: 
Joost Milde