TLNT speelt: Kanonnenvoer - The Young Ones

Allerlaatste voorstelling TLNT Sittard-Geleen op 19 september

02-09-2020
Ze hebben lang moeten wachten, maar nu mogen ze eindelijk. De spelers van TLNT Sittard-Geleen gaan zaterdag 19 september eindelijk de vloer op met 'Kanonnenvoer - The Young Ones' .

Talentvolle jonge spelers (15+), uit de regio Sittard-Geleen, afkomstig van o.a. Jeugdtheater LEF en Theaterwerkplaats Jong Laagland, maken onder begeleiding van theatermaker Anneliese Billen de voorstelling Kanonnenvoer - The Young Ones. Ze baseren hun voorstelling op thema's uit het boek Hoe Tortot zijn vissenhart verloor van Benny Lindelauf én de daarop gebaseerde Laaglandvoorstelling Kanonnenvoer.

Door de uitbraak van het coronavirus kon de oorspronkelijk geplande voorstelling in april niet doorgaan. Nu kan deze ultieme mix van jonge en gedreven talenten uit Sittard-Geleen toch hun speeljaar afsluiten, en wel op zaterdag 19 september om 19:00 uur in de kleine zaal van Schouwburg De Domijnen. De voorstelling wordt gespeeld door Levi Vrehen, Raf Gielen, Lot Stalman, Thomas Baselmans, Sanne Scheepers & Cheyenne Hendrikx. 

Reserveren
Er zijn, i.v.m. de anderhalvemeterregel, slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar in de Kleine Zaal. Mensen uit één huishouden mogen naast elkaar zitten. De voorstelling is gratis toegankelijk, maar reserveren is verplicht. Dit kan in het onderstaande reserveringsformulier. Geef daarbij ook aan of je tot het huishouden van een de spelers behoort, dan proberen we daar rekening mee te houden met placeren. 

> Ga hier naar de reserveringspagina
Je reservering is pas definitief indien je binnen twee werkdagen een persoonlijke reactie hebt gehad.