Theater in de klas

App je even voor mij

Hoe ver ga jij?

Een coproductie van Toneelgroep Maastricht & Het Laagland

Jouw leerlingen zijn lucky bastards. Jullie school is getuige van een primeur: de presentatie van een nieuwe spraakmakende app die zij - en zij alleen -  mogen uittesten. De app biedt hun een simpele mogelijkheid om heel snel rijk te worden. Daar zijn alleen wat privégegevens voor nodig. En de bereidheid iets uit je persoonlijk leven online te delen.
Geen probleem, toch? Maar hoeveel zijn de leerlingen bereid van zichzelf bloot te geven? Wat is de prijs die ze betalen voor een kleine kans op eeuwige roem? 

Het Laagland & Toneelgroep Maastricht maken met ‘App je even voor mij’ theater in de klas, in de sluwe verpakking van een gelikt verkooppraatje. Een moderne en snelle Faust-sage geschreven door Frans Pollux, met een digitale duivel in de vorm van een revolutionaire appbedenker. Confronterend en dicht op de huid gespeeld theater dat gegarandeerd beklijft en bevraagt. 

Thema’s
- Je grenzen leren kennen
- Belang van privacy
- Alles opzij zetten voor geld en roem
- Goed en kwaad

Praktische info
Voorstelling + nagesprek binnen 1 lesuur | Speelperiode: 21 oktober t/m 28 november 2019 en 2 maart t/m 23 april 2020 | Geschikt voor alle schooltypen en vanaf de 2e klas | Kosten € 225 per voorstelling, bij meer dan 6 voorstellingen is een korting mogelijk.

Te boeken via Mirjam Stam mirjam@hetlaagland.nl of 046 400 7273 | Kijk ook op www.toneelgroepmaastricht.nl