ZuidZone: 'Als deze muren oren hadden'
Verhalen en herinneringen aan de Wagenaar- en de Pijperflat in Geleen-Zuid
Leeftijd: Alle leeftijden
Duur: 90 minuten

Verhalen van de Wagenaar- en de Pijperflat

De Wagenaar- en de Pijperflat worden over een aantal jaar afgebroken. ZuidZone en ZOwonen laten herinneringen aan deze plek niet verloren gaan! Verhalen over de flats zijn verzameld voor de theatervoorstelling Als deze muren oren hadden. Makers en wijkbewoners leiden je via een interactieve, beeldende route door de Wagenaar- en de Pijperflat waarin nog éénmaal de verhalen van de flats klinken voordat alles vergeten wordt…

De flats komen tot leven in video en audio. Zo horen én zien we wat meneer Wagenaar en mevrouw Pijper hebben meegemaakt en nog willen vertellen voordat ze gesloopt worden. Die uit het leven gegrepen, grappige, ontroerende en soms spannende verhalen komen voort uit de gezamenlijke herinneringen van huidige en oud-bewoners, die door onze makers verzameld werden.

Informatie en tickets

De voorstelling is te zien op 15, 16 en 17 december in de Wagenaar- en de Pijperflat in Geleen-Zuid. We starten om 19:00 uur in de Wappertuin (Pijperstraat, Geleen). De verwachte eindtijd is 21:00 uur.

Tickets koop je via deze link: https://eventix.shop/v86k5qmu Voor mensen uit Geleen-Zuid is er een speciale prijs van €1,- per ticket. Mensen die niet in de wijk wonen betalen €7,50 (exclusief servicekosten).