Nieuws
Nieuw: JORIS & DE DRAKENTEMMERS

Op 4 en 5 maart 2017 beleeft de gloednieuwe muziektheatervoorstelling JORIS & DE DRAKENTEMMERS van Het Laagland haar premièreweekend in Sittard. Vijf acteurs gaan aan de haal met de legende van Joris en de Draak èn met de draken van alledag, onder regie van artistiek directeur Inèz Derksen.

EXPEDITIE PETER PAN naar New York

Artistiek Directeur Inèz Derksen maakte vandaag in Dagblad de Limburger bekend dat Het Laagland gaat naar New York gaat met de Engelstalige versie van EXPEDITIE PETER PAN. Het hele interview is in de krant van vandaag (31-12-2016) te lezen. Deze familievoorstelling maakt na een lange Nederlandse tournee én shows op diverse Europese festivals, in maart 2017 de oversteek naar de Verenigde Staten. De originele Nederlandse cast speelt THE PETER PAN EXPERIENCE - zoals de voorstelling in New York heet - van 18 t/m 25 maart 2017 in de Brooklyn Academy of Music & Theatre (BAM).

Dialectstuk Zujerleech 'kump truk'

In de laatste maand van het Jaar van het Dialect brengt theatergezelschap Het Laagland vanaf 10 december de voorstelling ‘Zujerleech’ terug voor 4 exclusieve reprisevoorstellingen in de theaters van Heerlen en Sittard. Het Laagland meldt dat dit de allerlaatste keer is dat de familievoorstelling (voor 10 jaar en ouder) te zien zal zijn.

Prijswinnende kleuterkomedie nog één keer in Sittard

Het Laagland organiseert Fantastisch Familieweekend met Bezoek voor Beer De bekroonde muzikale kleuterkomedie Bezoek voor Beer is nog één weekend in Sittard te zien op zaterdag 29 en zondag 30 oktober a.s. tijdens het Fantastisch Familieweekend. Het Laagland biedt families een uitgebreid middagprogramma om de herfstvakantie mee af te sluiten.

Joes Brauers te gast bij Het Laagland

Het Laagland heeft weer een bijzondere gast weten te strikken bij de Theaterontmoeting 2016 op 19 en 20 november. Tijdens het masterclassweekend voor jongeren van 14-21 jaar is er een volledig uur ingeruimd voor een bijzondere ontmoeting met de rijzende steracteur Joes Brauers (17).